FORELSKET: Paret var ikke redd for å vise kjærligheten på den røde løperen.
FORELSKET: Paret var ikke redd for å vise kjærligheten på den røde løperen. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures

Viste kjærligheten på den røde løperen

Ulrikke Falch og «Ex on the Beach»-Henrik er muligens et av årets mest omtalte par. Lørdag dukket de opp sammen på rød løper.

Før lørdagens P3 Gull var det en stjernespekket rød løper. Blant de som dukket opp var Ulrikke Falch (22) og «Ex On The Beach»-deltager Henrik Elvejord Borg (24).

Det var et tydelig forelsket par som poserte sammen før kveldens prisutdeling, men det var en enkel grunn til at de valgte å stille opp sammen for første gang i kveld.

– Vi skulle jo på samme fest da, og derfor kom vi hit sammen. Det er det det gikk i, forteller Ulrikke Falch til TV 2.

– Det var utfordrende

Til tross for at det var et smørblidt par som møtte pressen, forteller paret at all medieoppmerksomheten var en utfordring.

– Det er bare litt mye press å legge på et forhold, og det er vanskelig for oss som er så nyforelsket å skulle forholde seg til en sånn utfordring, sier Falch.

Borg forteller på sin side at det har vært både positive og negative sider ved oppstyret rundt deres forhold, og hinter til at det nok har gått hardere utover kjæresten.

– Det ryker mye tid på det. Men alt i alt er det hyggelig, og for min del så har jeg bare seilt og kost meg egentlig. Så det er litt rart.

– Elsker oppmerksomhet

I kveld hadde Borg en gjesteopptreden med «Ex on the Beach»-Melina på scenen, men ellers har paret planer om å nyte underholdningen.

– Jeg tror det blir masse bra musikk. Det er masse flotte folk som er her, og jeg tror det blir god underholdning, sier Falch.

Borg var en av deltakerne som fikk mest oppmerksomhet under skandaleserien «Ex on the Beach», og mange ble derfor overrasket da han og samfunnsdebattanten Falch bekreftet forholdet i september.

– Begynner dere å bli lei alt medieoppstyret nå?

– Neida, vi elsker oppmerksomhet vi, sier paret spøkefullt.

OPERERT: Hkeem ber fansen glede seg til 2019. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures
OPERERT: Hkeem ber fansen glede seg til 2019. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures

Operert kneet

Det var ikke bare Falch og Borg som overrasket på den røde løperen. Hkeem troppet opp med beinskinne og krykker før lørdagens P3 Gull.

– Jeg skulle dunke en basketball i en kurv, og da sklei jeg og gikk rett i bakken med kneet først. Jeg var høyt oppe i lufta altså, forteller Hkeem til TV 2.

Etter ulykken måtte han operere kneet, og har sett seg pent nødt til å holde seg borte fra rampelyset.

– Men jeg har ikke stoppet. Se opp for meg i 2019. Det blir et veldig bra år, tro meg.