Sterling og Sané herjet med West Ham

Manchester City stormer videre etter overbevisende seier mot West Ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

West Ham - Manchester City 0-4

West Ham-manager Manuel Pellegrini vant ligaen med Manchester City i 2013/14-sesongen. Lørdag fikk han et knalltøft gjensyn med sin tidligere klubb.

Og det var superduoen Raheem Sterling og Leroy Sané som ledet an for City. Sterling sørget for to målgivende og én scoring, mens Leroy Sané noterte seg for to mål og én assist i 4-0-seieren.

Se alle scoringene i videovinduet øverst.

Sterlings tre målpoeng betyr også at 23-åringen topper listen over flest målpoeng i Premier League denne sesongen.

Seieren gjør at Pep Guardiola og hans mannskap fortsatt leder ligaen med to poeng ned til Liverpool.

Startet i hundre
​Etter ti minutter tok gjestene føringen. En effektiv kontring ble avsluttet av David Silva, som prikket inn 1-0 etter et presist innlegg fra Raheem Sterling.

Åtte minutter senere kunne Sterling enkelt doble ledelsen. Leroy Sané slo et lavt innlegg inn mot bakerste stolpe, og der var engelskmannen på rett sted.

Marko Arnautovic fikk en mulighet til å redusere like etter baklengsmålet, men City-forsvaret ryddet opp i siste sekund.

Etter 33 minutter var lekekameratene Sané og Sterling på farten igjen. Sterling slo inn på direkten til Sané, som vendte bort West Ham-stopperen med en lekker skuddfinte, og trillet ballen inn bak Fabianski til 3-0.

Arnautovic slapp unna
​Åtte minutter før pause var Arnautovic heldig som slapp unna kort da han satte inn en stygg takling på Fabian Delph. Engelskmannen måtte ta telling, men kom seg heldigvis på beina igjen.

Etter hvilen var det West Ham som yppet seg først. Antonio fikk en stor sjanse etter en kontring, men skuddet smalt i stolpen og ut.

Gjestene fra Manchester styrte det meste av det som skjedde etter hvilen, men West Ham klarte også å skape noen farligheter innimellom. Men Ederson og forsvaret hadde stort sett kontroll på som kom.

Helt på tampen fikset Sané nok en scoring. Innbytter Gabriel Jesus chippet følsomt til tyskeren som dunket ballen inn i det lengste hjørnet på direkten. Dermed endte det 4-0 i London.