FEIRING: Realitystjernen Khloé Kardashian sammen med datteren True og kjæresten Tristan Thompson under torsdagens Thanksgiving-feiring i USA.
FEIRING: Realitystjernen Khloé Kardashian sammen med datteren True og kjæresten Tristan Thompson under torsdagens Thanksgiving-feiring i USA. Foto: PLANET PHOTOS

Superstjernens bilde fikk fansen til å reagere

Realitystjernen Khloé Kardashian får kritikk etter at hun tilbrakte Thanksgiving med kjæresten Tristan Thompson.

I april i år ble flere videoer av basketballstjernen Tristan Thompson offentliggjort av medier verden over. Videoene viste Thompson i het omfavnelse med flere kvinner.

På dette tidspunktet var kjæresten hans, realitystjernen Khloé Kardashian, ni måneder gravid med deres første barn.

Storstilt feiring

Denne uken har amerikanerne feiret Thanksgiving. Kardashian-familien med søstrene Kim, Kourtney, Kendall og Kylie i spissen samlet seg til en storstilt feiring som ble veldokumentert i sosiale medier.

FEIRING: Disse bildene viser hvordan deler av Kardashian/Jenner-familien feiret Thanksgiving.

Men én søster manglet.

Khloé Kardashian valgte heller å tilbringe dagen med kjæresten Tristan Thompson og deres lille datter True i Cleveland, hvor Thompson spiller basket for NBA-laget Cleveland Cavaliers.

Slår tilbake

I et bilde realitystjernen publiserte på Instagram, poserer en lykkelig familie i matchende antrekk. Dette bildet har fått flere fans til å reagere. Bildet har nå blitt slettet fra Kardashian sin konto.

Nå slår hun tilbake mot fansen i et krast innlegg på Twitter.

– Nå er det nok. Jeg har vært i Cleveland på Thanksgiving de siste tre årene. Jeg skjønner ikke hvorfor noen prøver å skape drama mellom meg og min familie. Jeg og søstrene mine har det helt fint. Alle i deres familie har anledning til å reise, men fordi Tristan er i sesong, har han ikke mulighet til det, skriver Kardashian.

– Sannheten er aldri så gøy som den historien noen av dere liker å finne på, skriver hun videre.

Var rasende på kjæresten

Men dette er altså ikke første gang TV-stjernen og designeren mottar kritikk fra fansen for sitt forhold til basketballstjernen.

Den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians» har skapt debatt i USA, etter at seerne fikk bli med inn på fødestua da Khloé fødte sitt første barn.

Fødselen kom kun dager etter at utroskapsskandalen var offentliggjort i internasjonale medier.

I tillegg til kjæresten Tristan, var også Khloés søstre Kim og Kourtney til stede. Stemningen var tydelig anspent da søstrene møtte Tristan Thompson for første gang etter utroskapet ble kjent.

Se den omtalte episoden på TV 2 Sumo nå!

– Kvalm

Realitystjernen tok derfor til Twitter for å kommentere scenene.

Khloé innrømmet at hun var rasende på kjæresten, men at hun likevel ikke ønsket å ta fra ham øyeblikket hvor hans første datter kom til verden.

– Jeg gjorde det veldig klart for Tristan at jeg var kvalm over det han hadde gjort mot meg. Men jeg ville ikke la noe ødelegge for et øyeblikk jeg har ventet hele livet mitt på, skrev hun til sine 26 millioner følgere.