Fortsetter søk etter savnet kvinne i Ørsta

Leteaksjonen etter den 25 år gamle polske kvinnen som har pågått i Ørsta siden onsdag, er fortsatt resultatløs. Letingen fortsetter med full styrke lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det er dessverre ikke noe nytt å melde, men vi starter opp letingen fra morgenen av, sier operasjonsleder Per Åge Ferstad i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB lørdag morgen.

– Vi fortsetter letingen i full skala med mannskaper fra politiet, Røde Kors og Norske Redningshunder. Søket i dag fortsetter i samme område som før, men med finsøk i enkelte områder, sier Ferstad.

Det er fint, men kaldt vær med minusgrader i leteområdet.

Kvinnen dro ut på tur i 13.30-tiden onsdag. Ingen har hatt kontakt med henne siden da. Det siste politiet vet om hennes bevegelser, er at hun i 14.30-tiden parkerte bilen sin ved parkeringsplassen der stien opp til Saudehornet begynner. Fjellet ligger 1.303 meter over havet.

I og med at hun bare skulle gå en kort tur, hadde hun ikke noe utstyr med seg, heller ikke mobiltelefon. Hun var ikke kledd for å tilbringe natten ute i terrenget.

Politiet har bedt folk som har informasjon om kvinnen, om å ta kontakt. Hun har langt brunt hår og hadde på seg svarte tights og en ullgenser med ukjent farge.

(©NTB)