Klopp likte dårlig landslagssjefens utspill om Salah

– Jeg skal prøve å svare høflig, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Egypts landslagssjef Javier Aguirre har rådet Mohamed Salah til å forlate Liverpool dersom ikke klubben begynner å vinne titler.

– Det vil kanskje være bedre for ham å dra videre om en sesong eller to dersom Liverpool ikke vinner titler, sier Aguirre til egyptisk TV, gjengitt av ESPN, som har fått verifisert sitatene av Egypts fotballforbund.

Jürgen Klopp har tatt Liverpool til tre finaler, men alle har endt med tap. Liverpools forrige pokal kom i Ligacupen under Sir Kenny Dalglish' ledelse i 2011/12-sesongen.

Klopp er irritert over utspillet til Aguirre.

– Jeg skal prøve å svare høflig, sier han.

– Om han ikke vinner titler i de to neste årene, burde han bytte land. Jeg vet ikke hvorfor folk sier sånne ting. Jeg er åpenbart ikke enig med ham, men det er en fri verden og han kan si det han ønsker. Dét er faktisk ganske bra, fortsetter han på fredagens pressekonferanse før kampen mot Watford. ​

– Spillerne kan ta steget her

Salah signerte en ny femårskontrakt med Liverpool i august. Tidligere i år gjorde Roberto Firmino det samme, mens sistemann i angrepsrekken, Sadio Mané sluttet seg til kollegene med sin forlengelse torsdag kveld.

Klopp mener det sender et viktig signal.

– Det viser klubbens utvikling de siste årene. For noen år siden måtte gode spillere forlate klubben for å ta det neste steget, men nå mener spillerne at de kan ta steget her, sier Klopp.

Liverpool er på andreplass etter tolv runer i Premier League. Det er to poeng opp til Manchester City, mens Chelsea ligger to poeng bak Anfield-klubben.

Fabinho blir værende

Liverpool-manageren kunne også avfeie spekulasjonene om at Fabinho kunne forsvinne allerede i januar. Han har de siste dagene blitt koblet til både Juventus og Milan, selv om det er få måneder siden han kom til Liverpool.

– Han har vært veldig god når han har fått spille. Selvsagt skal han ikke forlate oss. Det er vill verden der ute. Om han ikke spiller på fem kamper, så kommer folk til å si at han skal bytte klubb, sier Klopp.

Klopp kunne bekrefte at Adam Lallana er ute mot Watford med en mindre skade, mens Jordan Henderson er tilgjengelig på Vicarage Road.