HVERT TIL SITT: Kristoffer Heldal sammen med frieren Anita Aas Kristiansen under årets sesong av Jakten på kjærligheten.
HVERT TIL SITT: Kristoffer Heldal sammen med frieren Anita Aas Kristiansen under årets sesong av Jakten på kjærligheten. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Jakten-Kristoffer:

Derfor fant de ikke kjærligheten

Kristoffer Heldal (30) måtte reise hjem fra kjærlighetstur til Geneve uten å ha funnet kjærligheten med frieren Anita Aas Kristiansen.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten var det fire par som reiste på tur til Sveits.

Ingen kjærlighet

Meningen med turen var å bli bedre kjent og se om det kunne bli mer følelser på romantisk tur til Geneve i Sveits.

Jakten-bonden Kristoffer Heldal (30) hadde med frieren Anita Aas Kristiansen, men turen førte ikke til kjærlighet mellom de to.

– Turen til Geneve var veldig vanskelig. Jeg hadde ikke de rette følelsene som jeg skulle ha for å kunne gi det Anita trengte. Hun var opptatt av fysisk nærkontakt og jeg prøvde å holde henne i hånda og være mer fysisk uten å lykkes, sier Kristoffer til TV 2.

– Kjemien var ikke tilstede

Kristoffer fikk vite underveis at Anita var opptatt av mer nærkontakt og prøvde å være mer fysisk, men det ble vanskelig. Etterhvert merket de begge at kjemien for at det skulle bli noe langvarig ikke var til stede.

– Gjennom hele sommeren har man lett etter de kjæreste-følelsene og kriblingen i magen og jeg prøvde så godt jeg kunne. Jeg merket selv at kjemien som skal være der ikke var der, men for meg var det viktig å gå inn i dette 110 prosent, sier Kristoffer.

Trist

Kristoffer står for valget han tok med Anita, men synes det er trist at de to ikke klarte å finne kjærligheten sammen.

– Jeg ser i ettertid at det var riktig at Anita og jeg ikke ble kjærester. For min del så jaktet jeg etter å finne den rette, og da det ikke ble slik må jeg gå videre i livet, avslutter Kristoffer til TV 2.

Se Jakten på kjærligheten mandag kveld kl. 20 og på TV 2 Sumo.