Jan Thomas drikker én gang i året: – Jeg ble kåt og ga lapdance til Carina Dahl

En uventet venneduo lager en hysterisk morsom podcast. Der forteller de om det som kun kan beskrives som en natt for historiebøkene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendisstylisten Jan Thomas (51) og komiker Einar Tørnquist (36) har laget podcast sammen. Den heter «Jan Thomas og Einar blir venner».

Hør et lite utdrag fra podcasten i videoen øverst i saken.

Til TV 2 forteller Tørnquist at ideen om å lage humor sammen skjedde etter at han hørte Jan Thomas gjeste Radioresepsjonen i september.

Han møtte TV-personligheten i forbindelse med en NRK-innspilling, og roste ham for innsatsen i programmet. Da ble de enige om at de kunne slå seg sammen og lage et nytt radiokonsept.

Ifølge 730.no er dette både årets mest overraskende og årets beste podcast.

Tørnquist forteller at serien nå snuser på førsteplassen på podcast-topplisten, etter den ferskeste episoden der duoen for første gang drar på fylla sammen.

Ellevill kveld

Podcasten handler, kanskje ikke overraskende, om at Jan Thomas og Einar Tørnquist skal bli venner. Derfor gjør de forskjellige aktiviteter sammen, som å dra på fylla i Oslo.

Det som virker som en fryktelig morsom kveld skjedde i anledning det årlige juleshowet på homsebaren Elsker. Sammen med de to ferske vennene var også Petter Pilgaard, Vendela Kirsebom, Carina Dahl og to stylister fra salongen til Jan Thomas.

– Jeg har et skikkelig «girl crush» på Carina Dahl. Jeg ga henne en lapdance. Da ble jeg halvkram, forteller Jan Thomas.

For de som trenger en oppklaring rundt hva «halvkram» betyr, er ikke dette noe som beskriver snø, men en penis som er på vei til å bli stiv.

– I episoden som kommer nå veldig snart, ber jeg Jan Thomas om å begrense penissnakket sitt. Alt han snakker om handler plutselig om penis. Jeg nevner jo aldri vagina, sier Tørnquist lattermildt.

Han kan for øvrig fortelle at de begge ble kysset av komikeren Geir Lillejord etter juleshowet.

Skjedde mye

Videre forteller Tørnquist at han aldri har opplevd en bytur der det har skjedd så mye.

– Det var en veldig ny opplevelse for meg. Det var så mye rart som skjedde hele tiden. Da han ga Carina Dahl en lapdance, tenkte jeg: «Jeg må finne mobilen! Dette hadde vært morsomme bilder!». Dessverre rakk jeg ikke å få frem mobilen.

Selv prøver den folkekjære komikeren å dra ut på byen hver fjortende dag, men det var langt oftere før han ble pappa.

– Derfor er det jo veldig eksklusivt å dra ut med Jan Thomas, siden han bare drikker én gang i året.

TV 2 har prøvd å komme i kontakt med den veltrente og gøyale kjendisstylisten, men han har ikke svart på våre henvendelser.

Tørnquist tror at Jan Thomas drikker så sjeldent på grunn av hans strenge kosthold, og det han kaller «LA-lifestyle».

– I en episode som kommer i nærmeste fremtid, skal han være med meg på fotballpub. Jeg tror ikke jeg får ham til å drikke øl, men han skal få lov til å drikke litt champagne. Skal vi bli venner må vi jo kunne tilpasse hverandre.