Bryllupsfeber:

– Har sendt inn ønske om ring

GOD KVELD NORGE (TV 2): Under innspilling av Farmen-Kariannes nye musikkvideo avslører Lene Sleperud (29) at hun titter på gifteringer.

Da Karianne Amundsen (27) skulle spille inn musikkvideo til sin nye singel «Symbol», visste hun akkurat hvem hun ville hyre inn for å spille kjæresteparet i videoen.

– Hun var jo radioen vår inne på Farmen, og Karianne har den mest fantastiske stemmen Norge noen gang har hørt, sier Lene Sleperud (29) til God Kveld Norge.

Karianne, Tonje og Lene fikk et godt forhold inne på Farmen, og kjæresteparet stilte mer enn gjerne opp da Karianne trengte et kjærestepar i musikkvideoen.

Se God kveld Norge på TV 2 lørdag 21.40 eller på TV 2 Sumo

Hemmelighet

Musikkvideoen er derimot ikke den første paret spiller i som kjærester. I februar var de en del av en reklamefilm for å markere at det har gått ett år siden homofile fikk lov til å gifte seg i kirken.

– Vi fikk lov til å vise at kjærlighet er kjærlighet uansett, så det var veldig gøy, forteller Lene.

Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) sjekket inn i årets Farmen med en hemmelighet – og det var kun seerne som visste at Tonje og Lene hadde vært kjærester i halvannet år.

VIDEO: Paret spilte i musikkvideoen til Farmen-Kariannes nye låt. Foto: Alex Iversen/TV 2
VIDEO: Paret spilte i musikkvideoen til Farmen-Kariannes nye låt. Foto: Alex Iversen/TV 2

Det gikk hele åtte uker før hemmeligheten kom ut, og Karianne var blant de første som fikk vite at de to 29-åringene var et par.

Avslører bryllupsplaner

Innspillingen av reklamefilmen fant sted før Farmen, og gjorde at minst én av de to jentene fikk bryllupsfeber.

– Vi har snakket litt med en smykkeforretning og sendt inn forslag til ringer. Eller, jeg har snakket litt med dem, sier Lene og fortsetter:

– Så får vi se hva som skjer da. Hun vet hva jeg liker og hva jeg ønsker meg. Men ikke føl noe press da, Tonje.

Drømmebryllupet kan imidlertid stå enten på en gård eller på Maldivene.

– Vi må få samlet familien til Tonje som er gigantisk, og min litt mindre familie. I tillegg til gode venner, og bare ha en skikkelig fest, forteller Lene.

Men før den tid har paret planer om å kjøpe leilighet sammen, og hinter om at drømmebryllupet på Maldivene med diamantring muligens må vente litt.

– Blir nyforelsket

I musikkvideoen for «Symbol» må paret både krangle og være triste, men stemningen på settet indikerer helt andre følelser.

– Med all denne sminken tror sikkert Lene at hun har fått seg nye dame, sier Tonje spøkefullt.

Tonje har tidligere avslørt at hun har deltatt i Frøken Norge, men under oppholdet på Farmen holdt hun seg usminket.

– Ja, det er ikke ofte jeg ser deg slik med oppsatt hår. Det er veldig nydelig, jeg blir nesten nyforelsket, sier Lene.

Tonje avslører midlertidig noen triks for å få fram de litt mindre hyggelige følelsene.

– Jeg må jo bare tenke på at Lene ikke vil ha meg da. Det stod i en artikkel i en avis i dag at hun absolutt kunne datet gutter, så kanskje jeg skal grave med ned i den artikkelen, sier hun lattermildt.