Fotballstjernen beklager etter sjokkvideo

Patrice Evras Thanksgiving-stunt fikk sosiale medier til å koke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Patrice Evra skapte store reaksjoner da han publiserte en bisarr video på Instagram. Hans over fem millioner følgere fikk seg en liten overraskelse da de sjekket feeden onsdag.

Fotballspilleren filmet nemlig seg selv mens han kysset, bet og dasket en rå kylling, før han avsluttet videoen med å rope ut «I love this game, happy Thanksgiving everyone!»

Kokte over i kommentarfeltet

37-åringens stunt fikk det til å koke over på sosiale medier hvor mange ble forferdet og synes det var ekkelt hva Evra gjorde med den rå kyllingen.

Over 25.000 kommentarer har hittil kommet under videoen på Evras Instagram-konto, både positive og negative. Blant dem kommentarer som:

«Du er motbydelig!», «Du gikk litt for langt denne gangen», «Hvordan kan du gjøre dette når du vet at folk ser opp til deg?».

Publiserte unnskyldning

Evra publiserte en ny video torsdag hvor han beklaget, riktignok på sin egen måte, ved å forklare det hele med «Jeg lagde en video i går og det tok av, det ble helt vilt. Men det var bare for Thanksgiving, vet dere».

– Noen synes det var morsomt, noen synes det var rart, noen synes det var ekkelt - vi er alle forskjellig, takk gud!, sier Evra i videoen.

– Ja, okei, jeg gikk for langt da jeg sugde tærne til kyllingen, fortsetter Evra mens han demonstrerer ved suge på sin egen tommel.

Svarte kritikerne

Evra forteller at noen reagerte på den bisarre videoen med å håpe at han skulle få salmonella som følge av stuntet.

Evra valgte å svare på sykdoms-ønskene på denne måten:

– Jeg vet hva laks er, men visstnok er salmonella når en jente kysser deg og du kan dø med en gang, eller du kan ha diaré i ti år.

Flere veganere reagerte kraftig på kylling-videoen, og Evra hadde naturligvis en beskjed til dem også.

– Jeg ser veganere krype i hagen min og spise alt gresset, og jeg sier ingenting!, sier Evra og avslutter med:

– De spiser alt nå, til og med trærne. Vi trenger trærne!