Full dramatikk i toppoppgjørene - kun ett poeng skiller

Ett poeng skiller første- og fjerdeplass i Get-ligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdagens runde i Get-ligaen bød ikke på mindre enn to toppoppgjør da Storhamar tok i mot Stavanger Oilers, og Vålerenga møtte Lillehammer.

Vålerenga lå kun ett poeng bak serieleder Storhamar på 43 poeng før torsdagens runde, med Oilers og Lillehammer like bak på 39 poeng.

Etter torsdagens toppkamper er det kun ett poeng som skiller første- og fjerdeplass i Get-ligaen da Oilers og Lillehammer tok viktige seire.

Storhamar blir stående med 43 poeng, mens Oilers, Vålerenga og Lillehammer ligger like bak med 42 poeng.

Målfest og sjokkslutt

Etter de to første periodene sto det likt i begge oppgjørene, men størst dramatikk var det først i Oslo. Der haglet nemlig målene.

Etter første periode så det komfortabelt ut for Vålerenga som gikk til pause med ledelse 3-0.

Men luften var definitivt ikke gått ut av ballongen hos Lillehammer som svarte med to raske scoringer av Joey Benik og Austin Cangelosi like etter hvilen.

Filip Lalande økte ledelsen til 4-2 for Vålerenga utover i andre periode, før Brendan Ellis reduserte for Lillehammer fem minutter senere.

Slik fortsatte det og etter andre periode sto det hele 5-5 i kampen.

Det så med andre ord ikke ut som at målfesten skulle stoppe, og i siste periode gikk Lillehammer opp ledelsen med 13 minutter igjen av kampen. Det ble godt mottatt hos Storhamar hvor publikum reagerte med applaus da scoringen i Oslo kom opp på høyttalerne.

Cangelosi satte spikeren i kisten like før slutt, og det endte 7-5 til Lillehammer.

Stavanger med viktig trepoenger

Oilers kom best i gang mot serieleder Storhamar og gikk i ledelsen etter drøyt ett minutt. Hjemmelaget og Simen Edvardsen utliknet til 1-1 like før halvspilt omgang, før Aaron Irving sendte serielederen i ledelsen med syv minutter igjen av perioden.

Oilers og Philip Lane utliknet før hvilen, og det sto 2-2 før tredje periode.

Tredje periode så lenge ut til å bli målløs, men med kun minuttet igjen på klokken ble dramatikken også et faktum i Hamar da David Morley sendte Oilers i ledelsen.

Det endte 3-2 til Oilers som dermed tok tre svært viktige poeng i toppkampen, og ligger kun ett poeng bak serielederen.

Frisk Asker tok i mot tabelljumbo Ringerike torsdag, og hadde ingen problemer med å sikre seieren. Det endte til slutt 4-0 til Frisk.