MED KJÆRESTEN: Aaron Rodgers er sammen med Danica Patrick (36), som i 2008 ble første kvinne til å vinne et IndyCar-løp. Foreldrene og brødrene ser ikke lenger noe til Packers-superstjernen.
MED KJÆRESTEN: Aaron Rodgers er sammen med Danica Patrick (36), som i 2008 ble første kvinne til å vinne et IndyCar-løp. Foreldrene og brødrene ser ikke lenger noe til Packers-superstjernen. Foto: Jon Kopaloff

Donerte 8,5 millioner til brannofrene - da gikk broren til frontalangrep

Han er superstjerne i NFL, men Aaron Rodgers har et anstrengt forhold til egen familie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Green Bay Packers-stjernen Aaron Rodgers (34) er en av de desidert største NFL-stjernene, og i august signerte han en fireårig kontraksforlengelse som sikrer ham vanvittige 1,14 milliarder kroner.

Onsdag tvitret Rodgers en video til sine 4,4 millioner følgere, der han fortalte at han donerte en million dollar, rundt 8,5 millioner kroner, til hjelpearbeidet etter dødsbrannene i California.

Samtidig fortalte han hvordan andre kunne hjelpe og oppfordret folk til å bidra i området der superstjernen er født og oppvokst.

– Bare skuespill

Man skulle kanskje tro at den gode gjerningen ville fremkalle bare positive reaksjoner, men lillebror Jordan Rodgers ville det annerledes.

– Vær så snill doner, spre bevissthet og send kjærlighet. Men når moren din er alene hjemme under brannene, med bilen pakket og klar for evakuering og du bommer på medfølelsens første steg: å ringe foreldrene dine for å forsikre deg om at de er trygge.... Alt annet føles bare som skuespill, skriver lillebroren på Twitter.

Det har lenge vært kjent at Rodgers og familien ikke kommer overens. Han har ikke hatt kontakt med sine to brødrene og foreldre på mange år.

Ble kjent i realityserie

Familiefeiden endte opp i offentlighetens lys da lillebror Jordan Rodgers deltok i «the Bachelorette», den amerikanske utgaven av «Ungkarskvinnen».

Den gang fortalte han «Ungkarskvinnen», JoJo Fletcher, at om hun kom på besøk i hjembyen Chico, så ville hun ikke møte Aaron fordi han hadde distansert seg fra familien.

Ifølge Bleacher Report har ikke quarterbacken snakket med familien sin siden desember 2014, og hans nærmeste familiemedlemmer har ikke engang telefonnummeret hans. Han skal heller ikke ha vært i bestefarens begravelse - den samme bestefaren han en gang pleide å ringe før hver eneste kamp.

Foreldrene skal ha sendt julegaver til Rodgers og hans daværende kjæreste, skuespilleren Olivia Munn, og fått dem returnert i posten i februar.

– Det er komplisert. Vi håper alle på det beste, sa Rodgers far Ed til New York Times tidlig i 2017.

– Jeg synes ikke det er passende å snakke om det som angår familien offentlig, sa Aaron Rodgers samme år.

Det spørs om feiden er nær en lykkelig slutt etter lillebror Jordans ferskeste kommentar.