Mener Paul Pogba trenger veiledning

Zlatan Ibrahimovic fikk et spesielt forhold til Paul Pogba i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Crystal Palace på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag kl. 16.

Zlatan Ibrahimovic forteller i et intervju med BBC at han savner sine tidligere lagkamerater i Manchester United.

Svensken trekker frem Wayne Rooney, Michael Carrick og lagets unggutter, men han fikk et spesielt forhold til Paul Pogba.

– Jeg hadde aldri spilt med ham tidligere, og jeg kjente ham heller ikke. Vi har hatt samme trenere, og da jeg møtte ham, ble jeg kjent med en fantastisk person og en fantastisk spiller, men han er en som trenger å bli veiledet, sier Ibrahimovic.

Pogba har til tider måttet tåle sterk kritikk i sin andre periode i Manchester United etter rekordovergangen fra Juventus sommeren 2016.

– Han er profesjonell og legger ned arbeidet i hver kamp og mister aldri en trening eller kamp. Disse tingene er det ingen som ser. De dømmer deg bare på det de ser på TV eller på stadion. Det er da du må levere, sier Zlatan.

– Når du klikker med noen, så sier det bare «klikk». Samarbeidet på banen var fantastisk, vi hjalp hverandre veldig godt. Jeg trengte ham, han trengte meg. Det første året i United var fantastisk, fortsetter superspissen.

Ibrahimovic forlot Pogba og Manchester United i mars, og til tross for å ha scoret 22 mål i Major League Soccer, kom ikke LA Galaxy til sluttspillet.

37-åringen har vært koblet til en rekke europeiske klubber den siste tiden. Først og fremst italienske klubber skal jakte Ibrahimovic på korttidskontrakt.