UFC-FIGHTER: Rachael Ostovich skulle i aksjon i midten av januar, men må trekke seg etter å ha blitt mishandlet av mannen sin.
UFC-FIGHTER: Rachael Ostovich skulle i aksjon i midten av januar, men må trekke seg etter å ha blitt mishandlet av mannen sin.

MMA-stjernens mann arrestert for drapsforsøk

Rachael Ostovich må avlyse kamp etter å ha blitt utsatt for grov mishandling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den lovende MMA-fighteren Rachael Ostovich (27) skulle etter planen møte Paige VanZant i oktagonet den 19. januar.

Nå er UFA-kampen avlyst, etter at hun ble utsatt for grov mishandling av sin mann, Arnold Berdon. Også han driver med MMA.

– Ber om privatliv

UFC-fighteren Ostovich pådro seg en bruddskader i ansiktet, og måtte tilbringe natten på sykehuset.

– En veldig uheldig hendelse skjedde søndag kveld med Rachael Ostovich, som endte med at hun pådro seg en bruddskade i ansiktet og andre skader. Som et resultat av dette kan hun ikke konkurrere mot Paige VanZant den 19. januar, skriver hennes management på Facebook.

– Rachel er nå hjemme fra sykehuset og sammen med familien sin. Hun vil returnere for videre undersøkelser. Familien ber om litt privatliv mens de kommer seg gjennom denne saken. Vi vil takke UFC for all deres støtte i denne saken, samt fansen og media for sin bekymring, står det i meldingen.

Hostet blod og spydde

Ifølge HawaiiNewsNow meldte Berdon seg for politiet tirsdag, og ble deretter arrestert for drapsforsøk etter hendelsen som fant sted på Hawaii søndag.

Han sitter fortsatt i fengslet. Dersom han blir dømt risikerer han å måtte tilbringe resten av livet i fengsel, skriver TMZ.

Dersom Berdon frigis etter kausjon må han uansett holde seg langt unna Ostovich, fordi hun har sørget for at mannen har fått besøksforbud.

Da hun ba om besøksforbudet hevdet hun at det ikke var første gangen mannen hennes hadde vært voldelig med henne. Ostovich forklarte også hun mistet pusten i angrepet og måtte flykte ut gjennom balkongen.

Hun hevder også at hun hostet opp blod og spydde flere ganger.