Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon under Golden Globe Awards i 2002.
Kim Cattrall, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon under Golden Globe Awards i 2002. Foto: Reed Saxon/ NTB scanpix

podcast avslører detaljer rundt «sex and the city 3»:

– Mr. Big skulle dø av et hjerteinfarkt

I 2017 ble den tredje filmen av suksess-serien bråstoppet. Nå blir det avslørt hva som skulle ha skjedd i det aller siste kapittelet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hele 20 år etter at den banebrytende TV-serien «Sex and The City» hadde sin verdenspremiere, er serien fortsatt en av de mest populære på strømmetjenesten HBO.

«Sex and the city»-universet består av de fire kvinnelige karakterene Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte.

Også en rekke mannlige karakterer har vært gjengangere i serien og filmene, deriblant den berømte Mr. Big.

I 2008 kom oppfølgerfilmen til serien, og i 2010 fikk vi nok en gang bli med inn i jentenes univers i deres andre film.

Nye avsløringer

Det var lenge planer om en tredje film som en avslutning på det lange eventyret. Men i september 2017 fikk prosjektet en bråstopp, kort tid før innspillingstart.

Ifølge flere amerikanske medier var det Kim Cattrall, bedre kjent som Samantha, som var den utløsende årsaken til at filmen ble skrinlagt.

I podcasten «Origins» til den amerikanske journalisten, James Andrew Miller, blir det avslørt en rekke nye detaljer rundt produksjonen og avgjørelsen i 2017.

Miller avslører at Mr. Big, spilt av Chris Noth, skulle ha en kjapp exit i filmen, og at det var en faktorene til at Cattrall takket nei til en ny innspilling.

IKONISK: Carrie og Mr. Big var et ikonisk par på TV-skjermen gjennom flere tiår. Foto: Stella pictures/New Line Cinema
IKONISK: Carrie og Mr. Big var et ikonisk par på TV-skjermen gjennom flere tiår. Foto: Stella pictures/New Line Cinema

– Folk nære Kim mente at manuset ikke hadde mye å tilby karakteren Samantha. De påpekte også at karakteren Mr. Big skulle dø av et hjerteinfarkt i dusjen relativt tidlig i filmen. På grunn av dette ville filmen ha fokusert på hvordan Carrie håndterer dette, og ikke på forholdet mellom de fire venninnene, forteller Miller i podcasten, som har snakket med en rekke mennesker som var involvert i produksjonen.

Heller ikke North selv skal ha vært særlig begeistret over hans utfall i filmen, derimot skal han ha vært villig til å diskutere hans avslutning med de involverte, ifølge Miller.

Ville aldri ha en ny film

Ved flere anledninger, også i denne podcasten, blir det sagt at Cattrall kom med noen helt uakseptable krav før innspillingen.

En av skaperne bak serien forteller til Miller at de ønsket at Cattrall skulle være med, men at de til slutt ikke kunne møte kravene hennes.

Ved en tidligere anledning har skuespillerinnen selv har uttalt at hun aldri hadde hatt lyst til å gjøre en film til, og at hun var svært oppgitt over å fremstå som en diva når det aldri var aktuelt med en tredje film i utgangspunktet.

Uvenner

Siden 1998 har jenter over hele verden forgudet vennskapet til de fire venninnene.

Men til manges skuffelse er ikke realiteten helt den samme som foran TV-kameraene.

Tidligere i år gikk Cattrall hardt ut mot kollega Sarah Jessica Parker på sosiale medier. «Samantha»-skuespilleren hevdet at den tidligere kollegaen utnyttet hennes tragedie for å gjenopprette sitt eget image.

Etter ulike beskyldninger av hverandre i offentligheten, publiserte til slutt Cattrall et Instagram-innlegg der hun skrev følgende:

– Mammaen min spurte meg i dag «når skal Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg være i fred?». Ditt konstante forsøk på kontakt er en smertelig påminnelse på hvor slem du virkelig var, og er nå. La meg gjøre dette VELDIG klart. (Hvis jeg ikke allerede har). Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang om å slutte å utnytte vår tragedie i et forsøk på å gjenopprette din «snill pike»-personlighet.»