Landslagsspissen bannet i månedsvis uten å vite det - får gjennomgå av lagkameratene

Ole Selnæs og Markus Henriksen strålte i intervjusonen etter kampslutt mot Kypros. Det gikk utover en stakkars lagkamerat.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Bjørn Maars' jævlig-høydepunkter i vinduet øverst!

Kypros-Norge 0-2

– Det føles jævlig deilig, for å sitere Bjørn Maars.

Slik begynner Ole Selnæs sitt intervju med TV 2 etter å ha vært med på å slå Kypros 2-0 i Nikosia mandag. Midtbanespilleren var nok en gang tonenngivende for Norge, og ble kåret til banens beste på fotballekspert Jesper Mathisens børs etter kampen.

Se høydepunkter nederst!

Det var derfor ikke rart at humøret var på topp under intervjuet, der det altså ble tid til et lite stikk i retning lagets skadde spiss.

Brukte «jævlig» feil
I helgen ble nemlig flere og flere oppmerksomme på at Bjørn Maars Johnsen har hatt en lei tendens til å bruke ordet «jævlig» i intervjusetting.

Norges Fotballforbund la selv ut en video i sine sosiale medier-kontoer der AZ Alkmaar-spissen, som i startfasen som landslagsspiller gjorde alle sine intervjuer på engelsk, forklarte hvorfor han sier «jævlig» i stedet for «veldig».

Se videoen her: (Ekstern lenke)

– Jeg har lært fra gata. Ikke fra de mest intellektuelle folka å lære norsk fra. Så jeg skal bruke «veldig» fra nå av. Det er veldig morsomt for meg også, men jeg skal trene på det, sier spissen.

Se også Maars Johnsen bruke ordet i opptil flere TV 2-intervjuer i videovinduet øverst!

Les saken fra da Maars Johnsen første gang ble tatt ut på landslaget: Spissoverraskelsen fikk gladmeldingen på Jamaica-ferie - foretrekker å snakke engelsk

– Vi har begynt å si jævlig alle mann
Midtbaneduoen bekrefter at det hele er blitt en «snakkis» i landslagsgruppen.

– Den er fin, den. Vi har begynt å si jævlig alle mann på laget nå, sier Selnæs.

– Det var jævlig bra dette her, begynner Markus Henriksen, før han deretter «glemmer seg» allerede i fortsettelsen av sitt intervju.

– Vi er veldig godt fornøyd. Endelig lykkes vi når vi egentlig må. Det har vært mye nesten de siste årene, så det er god stemning i garderoben nå, sier Henriksen, som selv kapret de største overskriftene mandag ettersom hans kone fødte parets tredje barn i løpet av kvelden.

Se hele intervjuet med Selnæs og Henriksen i videovinduet nederst!

PS! Bjørn Maars Johnsen selv var den første som gikk gjennom pressesonen på stadion i Nikosia mandag, snakkende i telefonen. Han så ut til å ha det jævlig bra.