Tårene trillet på direkten:

«Annijor»: – Jeg har ikke hatt det bra

Anniken Jørgensen hadde gledet seg til å gi ut sin første bok. Det ble et mareritt for henne.

Det ble mye ståhei da Anniken «Annijor» Jørgensen ga ut boken «Bare en natt til» tidligere i høst.

Forlaget sammenlignet henne med Karl Ove Knausgård, mens andre var i harnisk over at hun kunne utlevere navngitte personer.

Bloggeren var opptatt av å stille opp på debatter, stå opp for selv og være synlig og sterk mens det stormet rundt henne. Dette var bare en fasade.

– Jeg ble veldig sterk, men innvendig bare raste det sammen, sier 22-åringen til God morgen Norge.

Se TV-intervjuet øverst i saken.

Innrømmer feil

Boken handler om 17 år gamle Anniken Jørgensen som ble dumpet av Broiler-artisten Mikkel Christiansen.

Dette bruddet tok det henne fire år å komme over. Fordi den ulykkelige kjærligheten preget så store deler av livet hennes, bestemte hun seg for å gi ut en bok om tematikken.

Håpet var at andre unge jenter ville kjenne seg igjen i historien hennes og forstå at det alltid er lys i enden av tunnelen, selv om det kan ta lang tid å komme over noen.

Til tross for bloggerens store ønske om en debatt rundt kjærlighetssorg, ble den offentlige debatten etter boklanseringen kun preget av at hun ble saksøkt av den ene halvdelen i musikkduoen Broiler.

– Det er ting som ikke har blitt helt riktig, men sånn ble det. Da må man stå i det. Hele poenget var at jeg skulle dele min historie. Jeg ville aldri såre noen.

Har ikke lest sin egen bok

Bloggeren forteller at hun ikke har lest boken etter at den ble ferdig.

– Det har vært det kjipeste. At jeg ikke har klart å lese den selv, og kose meg med boken. At dette er noe jeg har ønsket fra da jeg var 15 år, men så ble fokuset annerledes.

Tårene triller nedover kinnet hennes, før hun fortsetter:

– Jeg håper at jeg en gang kan lese den, slik den skulle leses, i sin helhet. Men akkurat nå er ikke det det første jeg har lyst til.