Norsk forsvarskjempe har herjet offensivt på trening: – Han er verdt 50 millioner euro

Dersom spisskrisen skulle bli for stor for Norge, kan kanskje Tore Reginiussen steppe inn.
Rosenborg-stopperen har i hvert fall sprudlet offensivt på trening denne uken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Kypros-Norge på TV 2 og TV 2 Sumo mandag fra 20.00 (kampstart 20.45)

En landslagssamling er preget av seriøsitet, slik det selvsagt skal være når nasjonens fremste håp på fotballbanen skal ut i viktige kamper.

Men innimellom er det også lov å leke seg, og blant dem som har gjort det med størst bokstaver denne uken er Tore Reginiussen.

Rosenborg-strategen, som normalt gjør livet surt for motspillere bak i banen, har tidvis vært enorm offensiv på de delene av treningene som TV 2 har hatt adgang til å se i løpet av en uke på reisefot i Slovenia og Kypros.

På søndagens pressetreff, det siste før den avgjørende Nations League-kampen mot Kypros mandag, tok Jesper Mathisen ansvar og konfronterte sin gamle romkamerat fra U-landslagsdagene med noen av høydepunktene fra denne ukens herjinger.

– Vi har jo slitt litt med å score veldig mange mål, men på en av treningene her om dagen så vi kanskje løsningen på dette problemet her, sier TV 2s ekspert, og ruller i gang en kavalkade som han viser til en svært begeistret Reginiussen.

Se video i vinduet øverst!

– Du vet jo at det ikke er så vanskelig, du som er gammel spiss. Det var jo jeg også helt til jeg feilaktig ble omplassert til stopper, sier Reginiussen mens han får se seg selv score på Sten Grytebust.

– Jeg er så glad for at dere har den, for den forsvant tilfeldigvis fra alle opptakene vi har, sier Reginiussen.

Tunnel på Hovland
Ett av de største høydepunktene er imidlertid tunnelen på stopperkollega Even Hovland, avlevert på treningen på stadion i Ljubljana dagen forut for kamp. Den gode kjemien blant stopperparet i RBK står imidlertid ikke i fare.

– Han likte ikke den. Jeg er glad dere fikk den også på tape. Man må kose seg litt og ta noen tunneler i ny og ne. Jeg har kanskje ikke så mange spesialiteter som fotballspiller, men på mine senere år har jeg i hvert fall prøvd å bli god på å ta tunneler, så jeg er en farlig mann i firkant, sier Reginiussen.

I videoen øverst ser du deler av Reginiussens kommentarer til egen innsats!

Mathisen konfronterer også landslagets assistent Per Joar Hansen med videoen, og «Perry» er ikke vond å be når det gjelder komplimenter i retning stopperkjempen.

– Jeg har sagt det hele tiden, og han har sagt det selv også: Han skal avslutte karrieren med å spille en kamp fra start som spiss. Det er fantastisk. Det er supert. Jeg vil påstå at etter den økten her, så ville jeg sagt at verdien faktisk er 50 millioner euro på Tore Reginiussen. Det er imponerende. Han har hatt en flott uke, og han er klar til å bidra hvis vi trenger noe mål, sier Lagerbäck-assistenten med glimt i øyet.

Norge er solide defensivt, men har slitt litt med å score veldig mange mål. Kan dette være løsningen? Se «best of Tore Reginiussen-video» i vinduet øverst!