Derfor forsvant Adelen (22) fra rampelyset: – Det var viktig for meg

NYDALEN (TV 2): Artisten Adelén Rusillo Steen (22) gjorde en endring i livet – og begynte å studere.

Lørdag kveld var det finale i Skal vi danse, der Einar Nilsson og Anette Stokke stakk av med seieren.

Adelén Rusillo Steen (22), som selv gikk helt til topps sammen med Benjamin Jayakoddy i 2015, var på plass for å overvære finalen.

Hun var der sammen med Jayakoddy, som hun ble kjæreste med like etter Skal vi danse-seieren.

Adelen var et svært aktuelt navn. Men de siste to årene har det vært helt stille fra artisten. Hun forteller at det er fordi hun har tatt en pause fra rampelyset.

– Jeg har vært litt borte fra rampelyset nå de siste to årene. Men jeg trengte det litt. Man trenger av og til litt pause for å finne ut hva man ville gjøre, og få noen inputs fra de rundt seg. Men jeg er ikke helt borte. Jeg håper jeg kommer tilbake, sier hun.

Har startet på studier

Hun forteller at hun har begynt å studere – hun tar nemlig en bachelorgrad i låtskriveproduksjon.

– Det har vært to veldig fine år. Jeg har fått en fin studieklasse. Endelig jobber jeg med folk som er like gamle som meg, de er sultne og driver med musikk, så dette universitetsåret er veldig viktig for meg. Det er noe jeg har savnet, sier hun.

Men hun satser på å snart være tilbake:

– Jeg har noen planer på gang, så jeg håper å være tilbake på nyåret.

Savner Skal vi danse

Denne høsten har hun sett kjæresten danse sammen med toppbloggeren Sophie Elise Isachsen. Det har ikke plaget henne i det hele tatt.

– Det er null stress. Det er et spørsmål jeg får ganske ofte, men det er faktisk null stress, det er det forholdet vårt var basert fra på starten, så det er veldig naturlig at han har dansepartnere, smiler hun.

Sophie Elise, Benjamin, Adelen og Sophie Elises kjæreste Kasper Kristoffersen er gode venner, så de har hengt veldig mye sammen denne høsten. Sophie Elise har også tidligere fortalt at de har vært på dobbeldater.

– Savner du å være med i Skal vi danse?

– Ja, jeg gjør det. Men det ville vært litt som å spille et spill som du har runnet, en gang til. Det er ikke like gøy andre gangen, sier hun.

Martine og Alex er gjenforent etter flere uker: – Sliten både fysisk og psykisk