Norges innbytterhelt håper på å rekke Kypros-kampen

Bjørn Maars Johnsen reddet ett poeng for Norge da han kom inn fra benken og headet inn 1-1-scoringen mot Slovenia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at Bjørn Maars Johnsen hadde sikret ett poeng mot Slovenia, forlot han banen i sluttminuttene med smerter.

Se scoringen i sammendraget øverst!

Angriperen møtte pressen etter kampen med en solid ispose teipet rundt den høyre ankelen.

Dagen derpå røper Maars Johnsen at han er usikker på om han kan spille mot Kypros.

– Det er bedre enn i går, men vi får se hvordan det går. Vi har ikke mange dager mellom kampene. Men fysioterapeutene er positive og jeg er optimist, sier han til TV 2 Sporten, og legger til:

– Det blir bedre for hvert sekund, og jeg må bare være forsiktig. Om jeg ikke kan spille, så vil jeg være der og støtte og laget, sier han.

27-åringen hinket av banen mot Slovenia, og innrømmer at han hadde store smerter etter kampen.

– Jeg fikk behandling etter kampen og det var vanskelig å sove etterpå. Men det går bra. Foten er litt hoven, men det er normalt etter å ha hoppet så høyt og falt forkjært, poengterer han.

Han er glad for at han bidro til å redde ett poeng for Norge.

– Det var en god følelse å score og redde laget og sørge for at vi fremdeles har sjansen til å gå videre. Det var litt frustrerende med skaden, men forhåpentligvis kan jeg være i stand til å spille mot Kypros, sier han.

– Var scoringen din viktigste i landslagskarrieren?

– Ja, men den er bare viktig om vi vinner neste kamp og går videre. Det viktigste er nå at laget får det resultatet vi ønsker i neste kamp, konkluderer Norges innbytterhelt.

– Hvordan er stemningen i laget før Kypros-kampen?

– Vi var skuffet over resultatet, for vi ønsket å vinne. Men vi spilte på bortebane. Akkurat nå er det viktigste at vi har muligheten til å gå videre og alle vil spille bedre i neste kamp. Nå ser vi fremover.

Først på mandag vil Maars Johnsen bli testet og det vil bli avgjort om innbytterhelten kan spille kampen mot Kypros eller ikke.

– Jeg tar ikke avgjørelsen, fysioen tar den. De tar den sammen med treneren og legen med tanke på det som er det beste for laget og for meg. Jeg vil uansett være her 100 prosent, enten for å støtte laget eller for å spille. Vi venter til kampdagen med å ta en endelig avgjørelse. Jeg ønsker at laget vinner. Vi er vikinger og kan spille med smerter. Men dersom det er noe som tilsier at jeg ikke kan spille, så vil jeg være ærlig å si at jeg ikke kan, slår han fast.