KNIVSTIKKING: En ung mann er alvorlig skadd etter han ble knivstukket i Oslo natt til fredag.
KNIVSTIKKING: En ung mann er alvorlig skadd etter han ble knivstukket i Oslo natt til fredag. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak

Mann knivstukket i Oslo

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Oslo natt til fredag. Politiet jakter tre personer som skal ha løpt fra åstedet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Litt før klokken 01 natt til fredag meldte politiet at en person er knivstukket i Osterhaus' gate, trolig på åpen gate. Politiet søker etter flere mistenkte i området.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt opplyser til TV 2 at politiet fikk melding om hendelsen klokken 00.40.

– Fornærmede er en mann i 20-årene. Han er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader, sier Stokkli til TV 2.

Stokkli forteller at tre personer skal ha løpt fra stedet før politiet ankom. Politiet søker nå etter disse med flere patruljer.

Klokken 04.30 er fortsatt ingen pågrepet i saken. Mens offeret får behandling på sykehus.

– Offeret har fått flere knivstikk på vitale deler av kroppen, skadene var på grensen til livstruende. Tilstanden hans betegnes fortsatt som alvorlig, sier Stokkli.

Politiet har avhørt flere vitner på stedet og fått gode signalement på de tre personene som løp fra stedet. Av etterforskningsmessige grunner ønsker ikke politiet å gå ut med signalementet på de tre.

De vet foreløpig ikke noe om foranledningen til knivstikkingen.

– Vi jobber ut i fra at det er en mulig relasjon mellom offeret og gjerningspersonene. Men før vi har pågrepet noen, eller avhørt offeret, kan vi ikke si noe sikkert, sier Stokkli.

Håkon Johannessen, politioverbetjent og spesialist i etterforskning hos krimvakta i Oslo, sier til TV 2 klokken 10 at de har patruljer ute i nærområdet, der knivstikkingen fant sted, for å finne ut om hendelsen er blitt fanget av videoovervåkingskamera.

– Så langt har vi ikke funnet noe, sier Johannessen.

Politiet er på åstedet med flere patruljer. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
Politiet er på åstedet med flere patruljer. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak