MÅ FINNE SEG EN NY KLUBB: Daniel Braaten.
MÅ FINNE SEG EN NY KLUBB: Daniel Braaten. Foto: Åserud, Lise

Daniel Braaten (36) er ferdig i Brann

Daniel Braaten er med i sin siste Brann-tropp mot Odd. Det bekrefter Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Han har spilt for Brann siden 2016 og fått med seg 50 kamper og tre mål, men oppgjøret mot Odd blir siste gang Daniel Braaten er med i en Brann-tropp.

Det opplyser Brann-trener Lars Arne Nilsen til TV 2 Sporten.

– Det som er helt sikkert er at Daniel Braaten spiller sin siste kamp, eller er med i den siste troppen mot Odd, sier Nilsen til TV 2 Sporten.

36 år gamle Daniel Braaten er imidlertid ikke den eneste som er ferdig i Brann.

Flere andre spillere må også trolig på klubbjakt etter sesonen.

– Ruben Kristiansen ute av kontrakt. Så har du Samuel Sahin-Radlinger. Han er ute av kontrakt og Peter Orry Larsen er også ute av kontrakt. Det noen ting vi må få klarhet i, sier Lars Arne Nilsen.

– Ønsker du å ha de med videre?

– Det er slike valg vi må ta. Radlinger er en vi vil ha med videre – men så spørs det hvor mye det koster. Og Orry Larsen har fått et tilbud han har takket nei til, og det er noe vi respekterer. Det spørs hva som skjer her. Det er gode gutter som har gjort en fantastisk jobb for oss. Så kan det være andre som er på vei ut av andre årsaker, svarer Nilsen.

Bismar Acosta, som ble hentet fra Start før 2015-sesongen, og som har spilt en viktig rolle for Brann de siste sesongene, er en spiller Lars Arne Nilsen ikke ønsker å kvitte seg med.

– Nei, han kommer til å ta opp kampen neste år regner jeg med, slår han fast.