– Det er kjedelig å se sånne overskrifter, men det er sant

Emil Meek (30) vet at han må vinne neste gang han går i buret.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Emil Meek har tapt sine to siste kamper, og den norske MMA-utøveren må etter alt å dømme vinne neste gang han går i buret dersom han skal få fornyet UFC-kontrakt.

Meek sier det er kjipt å se overskrifter om at han må vinne, men at det også er realiteten.

– Jeg føler jeg hører hjemme i UFC, har mer å gi og er langt fra ferdig. Det er kjedelig å se sånne overskrifter, men det er sant. Jeg må vinne neste kamp, og jeg skal være med videre i UFC, for jeg hører hjemme i toppen, sier Meek som gjest i God morgen Norge.

– Jeg sikter såpass høyt at man må bomme noen ganger. Jeg sikter på å bli en av de beste i verden, og det har gått veldig, veldig bra. Noen ganger må man bomme fordi man sikter høyt, fortsetter han.

Meek uttalte nylig til Nettavisen at han håper å få gå skjebnekampen i mars.

​​– Hva hvis du ikke vinner?

​​– Det er et spørsmål som jeg ikke kan tenke på å svare på, for det er ikke min realitet. Jeg kan ikke se det for meg, sier Emil Meek.

– Vanskelig omstilling

I juli ble Meek slått på poeng av Bartosz Fabinski. I tillegg pådro han seg en skulderskade som har gjort at han har måttet ta det med ro.

​​– Jeg kom fra et tap med en skuffelse og følelse av at jeg burde ha vunnet, for alt lå til rette. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid og gjøre det på nytt, men jeg sitter med en skulder som ikke fungerer. Jeg fikk noen brudd og rev av noen leddbånd, forteller han.

Skaden har tvunget Meek til å ta det med ro, men at han de siste to ukene har begynt å slå forsiktig igjen.

​​– Det er en vanskelig omstilling, for jeg er en person som tenker mens jeg gjør ting og bare kjører på. Alt kommer til å gå bra og jeg har sinnssykt tro på ting. Det er utrolig kjipt å vente i tre måneder, men jeg lærer av det. Jeg har tapt før og kommer tilbake og vunnet fem strake etterpå, sier Meek.

Kjæresten reiser med

Å leve sammen med en UFC-utøver kan være vanskelig, mener Meek.

​​– Jeg er nok vanskelig å leve med uansett. Jeg er sinnssykt selvopptatt. Jeg har mitt eget fokus, og det er ikke jeg som bestemmer alt, det er UFC, sponsorer og hele runden. Får jeg invitasjon til bryllup om seks måneder, kan jeg ikke si at jeg kommer. Det er helt umulig, sier Meek, og fortsetter:

​​– Da blir privatliv, kjæreste og familie alltid satt som nummer to, for jeg må gjøre mine ting. Jeg kan ikke drikke eller feste til lang på natt. Alle sånne vanlig ting som mange vanlige lever og ånder for kan ikke jeg.

For ett år siden ble det kjent at Meek hadde funnet lykken med Andriane Lafayette Skentos etter å ha vært singel i bare to måneder.

– Jeg håper hun er tiltrukket av at jeg er annerledes og ikke er som alle andre, at jeg har min egen vri, mitt eget syn og gjør ting på min måte, sier Meek, og forteller at kjæresten er med på det meste av reiser og trening.