UENIG: Aylar Lie mener skistjernen Petter Northug jr. har krenket hennes privatliv ved å omtale henne i sin nye bok.
UENIG: Aylar Lie mener skistjernen Petter Northug jr. har krenket hennes privatliv ved å omtale henne i sin nye bok. Foto: Scanpix

Slår tilbake mot Aylars påstander om løgn

Petter Northug står for alt han skrev i boken sin.

I den nylig utgitte boken «Min historie» forteller Petter Northug om en voldsom pågang fra kvinner etter VM i Oslo.

«Da jeg vokste opp, hadde jeg aldri draget. Men etter VM i Oslo forandra det seg. Jeg kunne nærmest ikke gå inn døra på et utested, uten å få tilbud. I løpet av minutter kom som regel første jenta bort og spurte om vi skulle dra hjem til henne. Eller det kom to jenter bort, og spurte om jeg ville ha med begge hjem. Etterhvert ble jeg helt nummen»

Northug forteller at han møtte Aylar for første gang i Oslo natten etter at han hadde vunnet gull på femmila under VM i 2011.

Northug jr. innrømmer at han var sammen med Aylar flere ganger etter VM-natten. Da dette skjedde, fikk forholdet mellom skistjernen og den profesjonelle pokerspilleren mye oppmerksomhet. Og i kjølvannet kom også ryktene.

I biografien kommenterer Northug jr. ryktene om at hun tok abort. Det likte Aylar dårlig. Hun krevde at avsnittet skulle fjernes fra boken. Seinere besluttet forlaget å fjerne avsnittet om pokerspilleren.

«Avsnittet om meg i boken er direkte løgn», sa Aylar ifølge VG i oktober.

Da Petter Northug møtte pressen på Beitostølen onsdag, fortalte han at han står for det han opprinnelig skrev i boken.

– Aylar Lie påsto at du ikke snakket sant, er det sant?

– Dette er min historie.

– Og den er sann?

– Den er sann, sier han til TV 2.

Til tross for de mange damehistoriene vil ikke Northug plasseres i samme kategori som artisten Rune Rudberg, som i sin tid skrøt over at han hadde vært til sengs med flere enn 1000 damer.

– Nei, nei, jeg kan kun skryte på meg at jeg har flere enn 1000 skirenn i beltet. Når det gjelder det under beltet, altså det Rune Rudberg snakket om i Se og Hør, så er jeg nybegynner, humrer han.