FORSØKT DREPT: Juan Sebastian Quintero.
FORSØKT DREPT: Juan Sebastian Quintero. Foto: Instagram/Twitter

Colombiansk fotballprofil utsatt for drapsforsøk av supporter

Deportivo Cali-profilen Juan Sebastian Quintero sier at han overlevde et drapsforsøk fra en av klubbens egne supportere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Colombias Juan Sebstian Quintero, som spiller for Deportivo Cali, sier tirsdag at en av klubbens supportere forsøkte å drepe ham.

Hendelsen skjedde da den profesjonelle fotballspilleren var på vei hjem etter et ærend i byen Jamundi.

Juan Sebastian Quintero forteller ifølge AP at en person kom bort til bilen og skrek:

– Jeg skal drepe deg, din sønn av en h***!

– Forsøkte å skyte meg
23-åringen priser seg lykkelig over at han overlevde drapsforsøket.

– Noen banket på vinduet, og jeg så en person bevæpnet med pistol som forsøkte å skyte meg. Jeg reagerte på to-tre sekunder og akselererte. Han bare banket på vinduet, pekte pistolen mot meg og sa at han ville drepe meg, sier fotballprofilen, og fortsetter:

– Det eneste jeg så var at han hadde på seg en Deportivo Cali-treningsdress. Hvem som gjorde det og hva som skjedde blir nå etterforsket, sier han.

Han er dypt rystet etter hendelsen.

– Disse tingene kan ikke skje i fotball. Å forsøke å drepe noen, noen med familie, mor og far og barn, skal ikke skje sier han.

Et bilde publisert i colombianske medier viser flere kulehull i Quinteros Porsche SUV.

Politiet har ingen mistenkte
Quintero forklarer at han i løpet av fotballkarrieren har mottatt truende meldinger på sosiale medier, men at det er «normalt» å motta slike på sosiale medier for fotballspillere, og at han bare sletter dem umiddelbart.

Politiet i Colombia opplyser i en uttalelse til media at de nå etterforsker om hendelsen var et ransforsøk, eller om det var relatert til det faktum at Deportivo Cali nylig ble slått ut av Copa Sudamericana av argentinske Santa Fe.

Samtidig opplyser politiet at de foreløpig ikke har noen mistenkte eller har arrestert noen i forbindelse med drapsforsøket på fotballstjernen.

Quintero vendte nylig tilbake til Deportivo Cali etter ett år på lån hos spanske Sporting Gijon.