SYMBOLSK: «Love» var alt som var igjen etter at superstjernene fikk huset sitt brent ned i de enorme flammene som ryster USA
SYMBOLSK: «Love» var alt som var igjen etter at superstjernene fikk huset sitt brent ned i de enorme flammene som ryster USA Foto: Twitter

SKOGBRANNEN i california:

Dette er det som er igjen av huset til stjerneparet

Noen symbolske bokstaver var det eneste som var synlig etter at luksusvillaen til kjæresteparet Miley Cyrus (25) og Liam Hemsworth (28) brant ned i de dødelige skogbrannene i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to dager siden fortalte popstjernen Miley Cyrus om sorgen over at huset deres var brent ned. Tirsdag viser kjæresten Liam Hemsworth hva som er igjen etter brannen.

– Det har vært noen hjerteskjærende dager. Dette er det som er igjen av huset. «Love.» Mange mennesker i Malibu og i California har også mistet hjemmene deres, kjærligheten min går til alle som har blitt berørt av brannen, skriver Hemsworth på Twitter.

De to skuespillerne ble kjærester etter at de spilte sammen i den romantiske filmen «The Last Song». Begge de to har gått ut og bedt folk donere penger til flere organiasjoner etter at huset deres brant ned.

– Alt jeg har igjen. Sender så mange varme tanker og takknemlighet til brannmannskapene og politiet i Los Angeles. Hvis du vil donere, se twitteren over, skrev Miley Cyrus på Twitter, og la ut en lang liste over organisasjoner hun vil at folk skal donere penger til.

44 døde og flere hundre savnet

44 personer er bekreftet omkommet etter skog- og gressbrannen nord i California, bekrefter amerikanske myndigheter. Brannen er tidenes dødeligste i delstaten. Det er ventet at antallet omkomne vil stige.

Flere hundre er fortsatt ikke blitt gjort rede for. Mandag kveld ble ytterligere 13 personer bekreftet omkommet etter brannen nord i California. Totalt 42 personer har omkommet i brannen, som omtales som Camp Fire. Tre av de omkomne er identifisert.

De omkomne har blant annet blitt funnet i utbrente biler og i ruinene til nedbrente hus.

Flere kjendiser har mistet huset sitt

De massive brannene i Malibu har gjort at flere Hollywood-kjendiser har mistet huset sitt. Blant annet Gerard Butler, best kjent fra filmer som «300» og «Law Abiding Citizen», har blitt berørt av brannen.

Lørdag returnerte Butler til huset sitt, men fant lite annet enn aske og metallrammen til det som en gang var boligen hans.

– Returnerte til huset mitt i Malibu etter å ha evakuert. Hjerteknusende tid over hele California. Som alltid inspirert av motet, gløden og offeret til brannvesenet, skrev Butler på Instagram søndag