Miley Cyrus' gigantvilla slukt av flammene

HJEMLØSE: Miley Cyrus og forloveden Liam Hemsworths hus har brent ned.
HJEMLØSE: Miley Cyrus og forloveden Liam Hemsworths hus har brent ned. Foto: Evan Agostini
Flere av verdens største stjerner har måttet evakuere etter de massive skogbrannene.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skog- og gressbrannene i den amerikanske delstaten California har så langt tatt 31 menneskeliv, og over 228 personer er fortsatt ikke gjort rede for.

Store deler av Malibu, like ved Los Angeles i Sør-California, er evakuert. I den kjente byen finner vi hjemmene til flere av verdens største stjerner.

De massive brannene har ført til at flere Hollywood-kjendiser har måttet evakuere. Mange har også mistet huset sitt i flammehavet.

Reddet dyrene

Mandag morgen opplyste artisten Miley Cyrus at hun ikke lenger hadde et hjem.

«Dyrene mine og mitt livs kjærlighet kom seg trygt ut, og det er det eneste som betyr noe akkurat nå. Huset mitt er nå borte, men minnene med familie og venner står sterkt. Send kjærlighet og takknemlighet til brannmennene i Los Angeles», skriver superstjernen på Facebook og Twitter.

Videre oppfordrer hun fansen til å donere penger til ulike hjelpeorganisasjoner.

Kim Kardashian og familien bor i et av områdene som er hardest rammet. Torsdag kveld måtte hun evakuere fra hjemmet sitt i Hidden Hills i Calabasas.

– Akkurat landet hjemme og hadde bare et par timer på å evakuere hjemmet vårt. Be for at alle er trygge, skrev Kardashian på Instagram.

Også Caitlyn Jenner måtte forlate hjemmet sitt. I en video publisert på Instagram lørdag, fortalte Jenner at hun var usikker på om hun fortsatt hadde et hus å komme hjem til.

Natt til mandag norsk tid kunne hun derimot puste lettet ut og fortelle fansen at huset overlevde.

Utbrente kjendishus

Skuespilleren Gerard Butler, best kjent fra filmer som «300» og «Law Abiding Citizen», er også blant de Malibu-baserte Hollywood-stjernene som ble tvunget til å evakuere hjemmet sitt da flammene nærmet seg.

Lørdag returnerte han til huset sitt, men fant lite annet enn aske og metallrammen til det som en gang var boligen hans.

– Returnerte til huset mitt i Malibu etter å ha evakuert. Hjerteknusende tid over hele California. Som alltid inspirert av motet, gløden og offeret til brannvesenet, skrev Butler på Instagram søndag.

NEDBRENT: Butler delte det som er igjen av huset hans på Instagram søndag. Foto: Instagram
NEDBRENT: Butler delte det som er igjen av huset hans på Instagram søndag. Foto: Instagram

Takker brannmennene

Skuespiller Orlando Bloom delte lørdag et bilde av gaten han bor i med et flammehav i bakgrunn. Også Lady Gaga har måttet forlate hjemmet sitt.

«Dette er var gaten min for to timer siden. Ber for at min Malibu-familie har kommer seg i trygget. Takknemlig for våre modige brannmenn, hold dere trygge», skrev Bloom på Instagram.

Blant andre kjendiser som har måttet flykte, er Kourtney Kardashian, The Office-stjernen Rainn Wilson, regissøren Guillermo del Toro, Charmed-skuespiller Alyssa Milano, artist Robin Thicke og Jessica Simpson.

– Jeg tok med meg barna, hundene, datamaskinen og mine Doc Marten-sko, skriver Milano spøkefullt på Twitter etter evakueringen.

Også Rainn Wilson tok til Twitter da brannene spredte seg. Han opplyste følgerne sine om at både han og dyrene hans hadde det fint.

.

​​

Lik TV 2 Underholdning på Facebook