To personer pågrepet etter mulig knivstikking

En mann i tyveårene er sendt til sykehus etter han ble påført stikkskader i sin egen bolig i Olsvik i Bergen natt til mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk en melding om mulig knivstikking rundt 01-tiden natt til mandag. Politiet har ikke funnet våpenet, men bekrefter at mannen er blitt påført flere stikk i kroppen.

– Tilstanden til personen er ukjent. Skadene han fikk, var blitt påført av flere stikk. Han ble sendt til sykehuset for behandling med en gang. Det vi vet, er at han var ved bevissthet da vi fant ham i boligen, sier Dag Olav Sætre, operasjonsleder ved Vest politidistrikt til TV 2.

Politiet sto i flere timer uten pågripelser, men like før klokken seks opplyser politiet til TV 2 at har pågrepet to menn i 20-årene.

– Etterforskningen i natt har ført oss frem til to menn i tyveårene som vi har pågrepet. De er nå blitt kjørt i arrest for videre avhør, forteller operasjonslederen.

Fornærmede oppholdt seg i det som er hans egen bolig da han ble påført skadene. Politiet vet foreløpig ikke noe mer om hendelseforløpet.

– Vi vet ikke hva som er årsaken til hendelsen før vi har gjort ytterligere etterforskning. Først må vi avhøre de personene vi har pågrepet, så kan vi finne ut hva som har skjedd, sier Sætre.