VRAKET: Ousmane Dembélé får ikke være med i kamptroppen mot Real Betis.
VRAKET: Ousmane Dembélé får ikke være med i kamptroppen mot Real Betis. Foto: Manu Fernandez

Milliardkjøp møtte ikke på trening – det får konsekvenser

Ousmane Dembélé (21) møtte ikke opp på Barcelona-trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ousmane Dembélé kom fra Dortmund med store forventninger og for å fylle Neymars tomrom i Barcelona i fjor sommer, men 21-åringen har slitt med skader og formsvikt.

Nå skal han også ha havnet på kant med Ernesto Valverde, for Barcelona-treneren har valgt å vrake Dembélé fra kamptroppen mot Real Betis søndag, bekrefter klubben.

Fredag måtte Dembélé trene alene.

Dembélé droppet å møte opp til trening tidligere denne uken, og det tok Barcelona halvannen time å få kontakt med spilleren de betalte drøyt én milliard kroner for.

Da forklarte franskmannen fraværet med omgangssyke, skriver spanske AS.

Det er ikke første gang Dembélé er i trøbbel, for før hjemmemøtet med Inter i Champions League kom han for sent. Det ble tonet ned av Valverde.

På pressekonferansen før Betis-kampen sier Valverde ifølge Sport at utelatelsen ikke er en straff og at Dembélé fortsatt har en fremtid i klubben.

Radiokanalen Cadena SER har tidligere hevdet at Dembélé har begynt å skape frustrasjon i Barcelona. Han skal være ofte å se i byens natteliv og han skal ha et kosthold som ikke nødvendigvis er forenlig med et toppidrettsliv.

Barcelona skal være bekymret og har ansett en egen kokk for den tidligere Rennes- og Dortmund-spilleren, skriver Mundo Deportivo.

Barcelona bekreftet at Leo Messi og Samuel Umtiti er tilbake mot Real Betis. Philippe Coutinho, Sergi Samper og Thomas Vermaelen er ute med skade.