SISTE TUR: Adriana Lima gikk fredag sin siste motevisning for undertøysmerket Victoria's Secret.
SISTE TUR: Adriana Lima gikk fredag sin siste motevisning for undertøysmerket Victoria's Secret. Foto: Timothy A. Clary/AFP

Her bryter supermodellen ut i tårer på catwalken

Det ble en følsom affære da Adriana Lima gikk sin siste motevisning for Victoria's Secret fredag.

Supermodellen Adriana Lima (37) gikk fredag sin siste motevisning for undertøysmerket Victoria's Secret.

Før visningen la Lima, som er å anse som en legende i modellverden, ut en Instagram-video, hvor hun takker for seg.

– Kjære Victoria. Takk for at du viste meg verden, delte hemmelighetene dine og aller viktigst at du ikke bare ga meg vinger, men lærte meg å fly, skriver hun før hun avslutter med å takke fansen.

Veteran

Victoria's Secret har siden 1997 knyttet til seg en rekke kjente fotomodeller som har til felles at de har særpregede former. Disse kalles Victoria's Secret Angels.​​

Adriana Lima har dermed vært med så og si helt fra begynnelsen.

På vei ned catwalken fredag ble det mye for den nå pensjonerte engelen, som tok til tårene og holdt hendene for hjertet, iført et glitrende undertøyssett med hvit fjærpryd.

«The Guardian Angel»

Den brasilianske skjønnheten gikk sine første skritt på catwalken for Victoria's Secret allerede i 1999. Den gang var hun 19 år, og siden har hun bygget seg en solid modellkarriere og blitt en av merkets aller mest kjente modeller.

Hun har blant annet gått med Victoria's Secrets «the fantasy bra», en krystallbelagt BH til en verdi av rundt én million amerikanske dollar, tre ganger.

I tillegg har hun vært frontfigur for undertøysmerket i en rekke kampanjer. og ifølge People har Lima blitt ansett som «The Guardian Angel,» eller skytsengelen, av sine modellkolleger. 37-åringen har vært kjent som en fjellstø klippe for den nye generasjonen Victoria's Secret-modeller.

Selv om Lima nå legger vinger og luksuriøst undertøy på hylla, vil hun nok ikke lide noen økonomisk nød. I 2016 havnet hun på andreplass på listen over verdens best betalte supermodeller, med en lønn på 10,5 millioner amerikanske dollar.