SVARET KLART: Manchester City-manager foretrekker sex.
SVARET KLART: Manchester City-manager foretrekker sex. Foto: Rui Vieira

Pep Guardiolas frekke svar på sex-kommentar

Dani Alves hyllet sin tidligere sjef med sex-sammenligning. Det fikk Pep Guardiola til å le.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dani Alves var blant de første spillerne Pep Guardiola hentet som Barcelona-trener.

Sammen vant de alt som kunne vinnes flere ganger, og den brasilianske høyrebacken hyller sin tidligere sjef overfor Sky Sports.

– Å bli trent av Pep Guardiola er bedre enn sex, sier Dani Alves i en ny dokumentar.

Den nåværende Manchester City-manageren ble spurt om hyllesten under fredagens pressekonferanse før storkampen mot erkerival Manchester United søndag.

GODT SAMARBEID: Pep Guardiola (t.v.) og Dani Alves under tiden i Barcelona.
GODT SAMARBEID: Pep Guardiola (t.v.) og Dani Alves under tiden i Barcelona. Foto: Andres Kudacki

– Jeg foretrekker sex, svarte en lattermild Guardiola, som også fikk frem latteren blant journalistene i salen.

– Jeg har en liste med spillere som elsker å spille under meg, og Dani er en av dem. Jeg kan si det samme til ham, at jeg var fornøyd med å jobbe sammen. Jeg har også en liste med spillere som ikke liker å spille under meg. Det er spillere fra Sverige og andre steder, sier han, og tenker trolig på konflikten med Zlatan Ibrahimovic.

Dani Alves kunne blitt gjenforent med Guardiola i Manchester City da han forlot Juventus i fjor, men han endte i stedet opp i Paris Saint-Germain.

– Alt var klart for en overgang til Manchester City, men det skjedde ikke på grunn av en familiebeslutning. Pep visste at jeg ønsket å spille under ham og hans stab igjen. Han vet at jeg har enorm respekt for dem, sier han.

35-åringen sier at han ikke angrer på avgjørelsen om å gå til PSG, men understreker at karrieren ikke er over og at spill i England frister ham.

– Det var synd ikke å få jobbe for Guardiola igjen, for han vet at jeg beundrer ham, men samtidig var det en ny utfordring som fikk meg til å endre mening, sier Alves, som vant Ligue 1 forrige sesong.

Dani Alves holder Guardiola som den beste treneren han har hatt.

– Han er et geni i avgjørende øyeblikk. Han vet hvordan han skal la spillerne forstå akkurat hva de skal utføre. Mange ganger vant han kampene for oss. Vi måtte bare følge hans instrukser, sier Dani Alves.

Guardiola kunne for øvrig bekrefte at Kevin De Bruyne er den eneste utilgjengelige City-spilleren til møtet med Manchester United.

Se gigantoppgjøret Manchester City mot Manchester United på TV 2 Sport Premium og Sumo søndag ettermiddag klokken 17.30.