ÅPEN: Michelle Obama forteller for første gang at begge barna ble unnfanget ved hjelp av prøverørsbefruktning.
ÅPEN: Michelle Obama forteller for første gang at begge barna ble unnfanget ved hjelp av prøverørsbefruktning. Foto: Jewel Samad

åpner opp om spontanaborten:

Michelle Obama fikk begge døtrene med prøverør

USAs tidligere førstedame forteller fredag hvordan hun og Barack Obama måtte bruke prøverørsbefruktning for å unnfange sine to døtre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ble det kjent at Michelle Obama (54) gikk gjennom en spontanabort for 20 år siden, det melder nyhetsbyrået AP.

I et intervju med «Good Morning America» på ABC, forteller Obama at hun følte seg alene etter å ha gått gjennom spontanaborten.

Videre sier hun at følte at hun hadde feilet, siden hun ikke visste hvor vanlig spontanaborter egentlig er – fordi ingen prater om det.

Brukte prøverør

I intervjuet på ABC kommer det også frem at det tidligere presidentparet måtte bruke prøverørsbefruktning for å unnfange sine to døtre, Sasha (17) og Malia (20).

Obama snakker ut om spontanaborten og prøverørsbefruktningen i forbindelse med utgivelsen av sin nye bok «Becoming». I boken forteller hun blant annet om sitt kompliserte forhold til den politiske verden som gjorde henne kjent, skriver Washington Post.

Boken er delt i tre deler, hvorav den andre blant annet handler om forholdet til Barack Obama og det å stifte familie med han.

– Med en gang jeg lot meg selv føle noe som helst for Barack, kom følelsene ramlende, skriver hun ifølge Washington Post.

Produksjonsselskap

Ekteparet Obama har ikke ligget på latsiden etter at de forlot Det hvite hus. I tillegg til å gi ut bok har de inngått en flerårig produksjonsavtale med Netflix.

Avtalen mellom ekteparets produksjonsselskap, Higher Ground Productions, og strømmetjenesten ble bekreftet i mai i år.