Mané må le når han avslører sine personlige målsettinger

... mens Jürgen Klopp forteller at han måtte fortelle sin angrepsstjerne hvor god han var.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool-Fulham på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium søndag fra 12.30 (kampstart 13.00)

Mané må le når han forteller om personlige målsettinger

– Mine personlig mål er å vinne Premier League. Og Champions League ...

Latteren sitter løst hos Sadio Mané når han skal fortelle om sine personlige målsettinger i denne ukens intervju med Premier Leagues egen TV-kanal.

PLTVs reporter fullfører resonnementet, og spør om Liverpool-stjernens mål er å vinne alt:

– Everything?

– Everything, bekrefter det senegalesiske hurtigtoget.

Les også: Klopp med gladnyhet til fansen: – Det er sikkert første gang

Klopp: – Han trengte mer selvtillit
Mané har bidratt med seks scoringer på ti Premier League-kamper for et Liverpool-lag som forut for runden har to poeng opp til ligaleder Manchester City. Han er virkelig en av dem som regnes for nøkkelspillere i Jürgen Klopps mannskap, og tyskeren bekrefter også sin beundring for 26-åringen.

– Han er en enestående spiller. Jeg har aldri tenkt noe annet. Helt siden han kom, har han hjulpet laget så mye. Han har forbedret seg mye, og er en fremragende offensiv spiller. Han er fysisk, teknisk, utrolig rask både i kroppen og i hodet og skyter godt med begge beina. I sum blir det en god spiller og en fantastisk person, sier Klopp.

Mané har scoret 40 mål på 87 kamper i alle turneringer for Liverpool siden han ankom klubben sommeren 2016, og har klart å snu selv de små periodene av nedtur til nå å være en av ligaens beste offensive spillere.

– Han trengte mer selvtillit, for jeg tror at han var litt overrasket over seg selv. Første gang han falt litt i form, slet han, for han måtte vende seg til at han er en verdensklassespiller, forteller Klopp.

– Hvis vi reagerer som vi kan, så vinner vi kampen. Da vil alt være fint igjen
Seks mål på ti kamper gjør også at Mané er i rute til å levere sin beste sesong scoringsmessig i England. De foregående fire sesongene har han scoret ti, elleve, 13 og ti mål, hvorav de to siste sesongene har vært i Liverpool-drakt.

– Det er det jeg prøver på. Jeg ønsker å score mål og oppnå store ting med mitt lag, sier senegaleseren.

Til tross for at sesongstarten har vært god for både Mané og Liverpool, ble det imidlertid nedtur i midtuken da Røde Stjerne ble for sterke i Beograd i Champions League. Nå handler alt om å slå tilbake.

– Vi har hatt en bedre start enn forrige sesong. Hvis vi reagerer som vi kan, så vinner vi kampen. Da vil alt være fint igjen, sier Liverpools nummer ti.

Se Liverpool-Fulham på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium søndag fra 12.30 (kampstart 13.00)