TAPTE FARMEN-TVEKAMPEN:

Andrea forklarer årsaken til Farmen-feiden: – Startet med en stygg bemerkning

GRUE (TV 2): Etter å ha blitt slått ut av Farmen av Irene Halle (35), forteller Andrea Badendyck (23) hva som startet feiden mellom de to.

Etter syv uker på Farmen-gården, var det bloggeren Andrea Badendyck (23) fra Oslo som tapte tvekampen og måtte forlate Gjedtjernet gård.

Andrea valgte å møte Irene Halle (35), som hadde blitt valgt til førstekjempe for andre uke på rad, i øksekast.

Det ble to bomkast på Andrea, og tvekampen endte med flest poeng til Irene.

– Det er veldig surt å ryke ut nå, sier Andrea til TV 2 like etter tvekamp-tapet.

– Jeg trives skikkelig godt på gården, og jeg har aldri hatt det så bra som jeg hadde det nå. Og det er litt bittert siden vi begynner å nærme oss finaleuken, sier hun.

Se intervjuet i videoen i toppen av saken.

Ikke overrasket

Helt siden starten av Farmen-oppholdet har det vært klart at Andrea og Irene ikke har gått godt overens.

Andrea ble derfor ikke ble overrasket da Irene valgte henne som andrekjempe.

– Vi har definitivt ikke vært bestevenner her inne. Hvis hun ser på meg som lett å slå og i tillegg ikke er superfan av meg, så gir det jo mening å velge meg som andrekjempe, sier Andrea.

ØKSEKAST: Andrea valgte å konkurrere i øksekast, men tapte tvekampen mot Irene. Foto: Alex Iversen/TV 2
ØKSEKAST: Andrea valgte å konkurrere i øksekast, men tapte tvekampen mot Irene. Foto: Alex Iversen/TV 2

Var lei seg

Ifølge Andrea ble det kræsj mellom de to damene fra første stund på Gjedtjernet gård.

– Irene hadde en ganske fiendtlig og uhyggelig holdning mot meg fra dag én, sier Andrea.

– Hun gjorde oppholdet mitt vanskeligere i starten. Hun gjorde at jeg slet en del de første ukene, og jeg ble veldig lei meg. Da var jeg veldig sårbar og alene, så det var ekstra tungt. Nå som jeg er sterkere i gruppa, så har det ikke påvirket meg på samme måte, fordi jeg har hatt så mange gode venner og følt meg trygg, sier hun.

– Stygg bemerkning

Det er særlig én hendelse fra den første dagen på Farmen som Andrea peker på.

– Etter at vi hadde vært på gården i en time eller to, så slang hun en ganske stygg bemerkning til meg foran hele gjengen, sier Andrea.

– Vi var ute i båten, og jeg fikk en vannlilje av Kim, som han satt i håret mitt. Det blir jeg fornøyd med, og jeg smiler mot de andre. Da roper Irene: “Hva skal du med den der når du ikke kan ta en selfie?”. På det tidspunktet følte jeg meg alene og utrygg i gruppa, og da var det ikke så veldig hyggelig at hun skulle drite meg ut foran alle de andre, sier hun.

Ifølge Andrea har hun og Irene skværet opp så godt det lar seg gjøre.

– Vi ble vel egentlig enige om at vi aldri kommer til å bli bestevenner. Vi har funnet fred med at vi er forskjellige, sier Andrea.

MØTTES I TVEKAMP: Irene og Andrea var ikke gode venner inne på gården, og til slutt møtte de hverandre i tvekamp. Foto: Alex Iversen/TV 2
MØTTES I TVEKAMP: Irene og Andrea var ikke gode venner inne på gården, og til slutt møtte de hverandre i tvekamp. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Gikk ikke inn for å gjøre livet hennes surt

Irene er enig i at forholdet mellom henne og Andrea inne på gården ikke var så harmonisk.

– Andrea og jeg er ytterpunkter på det meste, men jeg føler at jeg forsøkte. Jeg sa også klart ifra i begynnelsen til henne at om det skulle være noe, så var det bare å si ifra, for jeg vet jeg kan virke streng, sier Irene til TV 2.

Videre sier hun at irritasjonen ikke var ment mot Andrea som person.

Irene mener derimot at Andrea ikke bidro like mye som de andre på gården og at hun spilte på andres følelser for å komme videre i konkurransen. Det var dette hun reagerte på.

– Om det gjorde oppholdet hennes der inne vanskelig, så beklager jeg det. Det er ikke veldig enkelt å vite hvordan man skal løse slike mellommenneskelige relasjoner der inne. Jeg skal ikke påberope meg å ha fasiten på alt, men jeg gikk absolutt ikke inn for å gjøre livet hennes surt. Jeg tror vi kunne kommet godt overens om vi ikke måtte jobbe og bo sammen, sier Irene.

Følte seg sviktet

Etter at Andrea er ute av Farmen, avslører hun at hun i løpet av oppholdet har følt seg sviktet av en av sine nærmeste på gården.

Se hva som skjedde her:

Videre til Torpet

Det er nå fire uker til vinneren av Farmen 2018 skal kåres. Andrea har gjort seg opp noen tanker om hvem hun tror kommer til å vinne.

– Jeg tror at både Kjetil og Nikolai kan ha veldig gode sjanser. Begge to er verdige vinnere i mine øyne, sier hun.

Men det deltakerne på Farmen-gården ikke vet, er at det finnes flere utslåtte deltakere på Torpet. Om én uke vil vinneren av Torpet komme tilbake til Farmen.

Andrea hadde blandede følelser da hun fikk vite av programleder Gaute Grøtta Grav at hun fikk en ny sjanse på Torpet.

– Det er dritkult å få en ny sjanse, fordi jeg hadde virkelig sett for meg å være i finaleuken. Så at det fortsatt kan være mulig, det er veldig gøy. Samtidig er jeg skeptisk til Torpet. Det høres egentlig ikke så veldig hyggelig ut. Men jeg kjenner at jeg er tøff, så jeg skal klare meg. Jeg er veldig motivert til å kjempe meg videre, sier hun.

Inne på Torpet møter Andrea de utslåtte deltakerne Sølvi Monsen (55) og Charlie Stuart (32), samt Farmen-legenden Lasse Bergseter (51).

Tidligere denne uken måtte Vidar Johansen (46) forlate Torpet.

Se Farmen tirsdag, onsdag og søndag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Se Torpet mandag, torsdag, fredag og søndag på TV 2 Sumo.

.