Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I starten av april i år flyttet den svenske artisten Carola (52) inn i eksklusive Steninge slottsby med sin yngste datter Zoe.

Der er mor og datter omringet av vakre omgivelser og Steninge slott.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.10 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Ikke samboere

Samme måned delte Carola et bilde på Instagram der hun åpenhjertig fortalte at hun og kjæresten Jimmy Källqvist hadde flyttet fra hverandre.

Men det var ikke kroken på døra for forholdet. Paret er ifølge 52-åringen fortsatt kjærester.

– Jeg sjekker inn, før jeg sier «velkommen inn». Og da kanskje jeg kjenner at det ikke bare er mitt hus, da vil jeg jo at det skal være at vi begge kjenner at dette er vårt, sier hun til God kveld Norge.

Nekter å snakke om eksmannen

For selv om Carola snakker åpenhjertig om forholdet sitt til Källqvist, er hun ikke fullt så snakkesalig når det kommer til eksmannen og Farmen kjendis-deltakeren Runar Søgaard (50).

50-åringen ble først kjent som predikant og ektemannen til Carola. Sammen har de sønnen Amadeus Søgaard. Paret skilte seg i år 2000 etter ti års ekteskap.

Søgaard har også to barn med ei svensk kvinne, som han var gift med i ni år, før hun søkte hun om skilsmisse for ett år siden.

Det er tydelig at den folkekjære artisten ikke er interessert i å snakke om eksmannen, og da hun får spørsmål fra God kveld Norges reporter, tar hun noen skritt unna mikrofonen og sier: «Hejdå».