Arsenal-profil båret av banen med stygg skade – lagkameratene rystet

Arsenal-manager Unai Emery bekrefter ankelbrudd for Danny Welbeck.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal - Sporting 0-0

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Danny Welbeck ble liggende og vri seg i smerte etter å ha kommet til en heading på mål etter 24 minutters spill mot Sporting CP.

Arsenal-spissen fikk satt på oksygenmaske av helsepersonell, før han ble båret av og erstattet av Pierre-Emerick Aubameyang.

Lagkameratene, spesielt Mattéo Guendouzi, så tydelig preget ut over Welbecks skade.

Welbeck er sendt til sykehus for røntgen.

RYSTET: Mattéo Guendouzi så rystet ut da han så ned på Danny Welbeck, som ble tilført oksygen, før han ble båret av.
RYSTET: Mattéo Guendouzi så rystet ut da han så ned på Danny Welbeck, som ble tilført oksygen, før han ble båret av.

– Han har brukket noe i ankelen. Det er en annen type skade enn sist, sier Arsenal-manager Unai Emery til Evening Standard.

Det endte 0-0, som er nok til at Arsenal tok seg videre i Europaligaen. Sporting ble redusert til ti spillere da Jérémy Mathieu felte Aubemeyang som bakerste mann like utenfor 16-meteren i sluttminuttene.

Det sirkulerer bilder på sosiale medier av Welbecks høyre ankel i en unaturlig stilling.

– Det er ikke hyggelige bilder. Han har tydeligvis ordentlig vondt. Det er fryktelig leie bilder. Det er en mann som har mistet ufattelig mange kamper av Arsenal-karrieren med ulike problemer. Spesielt knærne har vært problematiske, sier TV 2s kommentator Peder Mørtvedt.

Etter 72 minutters spill haltet også Stephan Lichtsteiner av banen.

– Det så ut som en alvorlig skade for Welbeck. Det er ikke bra, og tankene våre er med både ham og Stephan, sier Arsenals Petr Cech til BT Sport.

Kontrakten til Welbeck går for øvrig ut etter sesongen. Engelskmannen kom fra Manchester United i 2014, men har slitt stort med skader på Emirates.

Welbeck ble tidligere torsdag tatt ut i den engelske landslagstroppen som skal ut mot USA og Kroatia senere denne måneden.