Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne måneden møtes de to erkerivalene fra Buenos Aires i Copa Libertadores-finalen, Sør-Amerikas svar på Champions League.

I Apóstoles, om lag 1000 kilometer unna den argentinske hovedstaden, har det utspilt seg en oppsiktsvekkende situasjon.

En mann skal ha kontaktet politiet da han til sin store forbauselse kom hjem til et nedbrent hus, skriver spanske AS, som refererer til lokale medier.

Den hovedmistenkte er ingen ringere enn mannens tidligere svoger, som også bodde med ham, ifølge den lokale avisen El Territorio.

Hos en venn skal de to ha hatt en opphetet diskusjon om hvilket lag som kom til å vinne Copa Libertadores-finalen, noe som pekes ut som motivet til handlingen. Mannens svoger skal da ha varslet om at han kom til å ta med seg tingene sine og flytte ut.

Istedenfor skal han altså ha brent ned huset.

Gjerningsmannen la på flukt etter hendelsen, ifølge AS. Det er ukjent hvorvidt han er funnet noen dager senere.

Lørdag spilles den første av to finalekamper mellom Buenos Aires-klubbene. Oppgjøret, kalt «superclásico», er regnet som et av verdens heteste derby.

Siden 2014 har det ikke vært bortefans til stede på kampene.

Fra høyere hold ble det åpnet opp for et unntak til Copa Libertadores-finalene. Klubbene, i samråd med Det argentinske fotballforbundet, ble derimot enige om at de fortsatt skulle forby bortefans adgang, ifølge Goal.

Returoppgjøret spilles 24. november.