SPICE WORLD: Fire av jentene drar ut på sommerturné i Storbritannia.
SPICE WORLD: Fire av jentene drar ut på sommerturné i Storbritannia. Foto: Columbia Pictures Corporation / Stella Pictures

Dette sier Spice Girls om at Victoria Beckham dropper comebacket

Jentegruppa Spice Girls snakker ut om comebacket – og om pengene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag denne uken annonserte jentene i Spice Girls at de skal gjenforenes. I sommer legger de ut på en konsertrunde i Storbritannia, elleve år etter siste turné.

Forrige gang alle jentene sto samlet på en scene var under sommer-OL i London i 2012.

Nyheten slapp de selv på Instagram, men til fansens store skuffelse er det kun fire av fem som blir å se på scenen.

Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», blir ikke med på gjenforeningen.

– Det er leit

Onsdag gjestet «Ginger Spice» Geri Horner, (46), «Sporty Spice» Mel C (44), «Baby Spice» Emma Bunton (42) og «Scary Spice» Mel B (43) radioprogrammet Heart Breakfast.

Der fikk de spørsmål om hvordan det vil bli å gjenforenes uten Beckham.

– Det er leit fordi hun var en stor del av gruppa – og det er hun fortsatt. Det var tider der jeg også var usikker på gjenforeningen, men vi støtter hverandre og avgjørelsene vi tar, sa Melanie Chrisholm på lufta.

– Hun (Victoria Beckham, journ.anm) støtter oss virkelig. Hun er glad på våre vegne, fortsatte Mel C.

Beckham selv ønsket sine gamle bandvenninner lykke til med den kommende turneen. I et innlegg på Instagram skrev hun om hvor viktig Spice Girls-tiden var for henne:

«Jeg vet de kommer til å ha et fantastisk show, og de fantastiske fansene våre, både tidligere og nåværende, kommer til å ha det herlig.»

Gjør det ikke for pengene

Ifølge Geri Horner gjør ikke jentene comeback for pengenes skyld.

– Når du jakter på penger er det feil måte å gjøre det på. Vi elsker faktisk å gjøre dette, sa Ginger Spice, før Mel B la til:

– Kan jeg rette opp i noe? Egentlig trenger jeg ikke pengene. Jeg er ganske rik. Jeg velger å gjøre dette fordi jeg elsker dere, jenter.

Reunion-turneen begynner i Manchester på Etihad stadium den 1. juni, før de dra videre til Coventry, Sunderland, Edinburgh og Bristol. Turneen rundes av på Wembley stadium i London den 15. juni.