Rangers og Zucca med ny seier i NHL

New York Rangers åpnet svakt i en jevnspilt kamp, men tok seg kraftig sammen i sluttminuttene og slo Montreal Canadiens 5–3 hjemme tirsdag.

Mats Zuccarello var ikke innblandet i noen av målene da laget hans vant torsdag, den fjerde strake seieren på rad. Nordmannen fikk bare knapt 15 minutter på isen.

Det tok det canadiske laget kun 23 sekunder før de gikk i ledelsen, da Tomas Tatar fikk pucken forbi Rangers-målvakt Henrik Lundqvist. Svensken var hyllet som siste kamps store helt da han blokkerte 39 skudd. Det gjorde han ikke tirsdag.

Med drøyt tolv minutter ut i perioden var Zuccarello skyld i at bortelaget fikk sjansen til å øke ledelsen på en straffe, men Lundqvist stanset skuddet fra Brendan Gallagher. I stedet var det Rangers som utlignet til 1–1 noen minutter senere, da Chris Kreider scoret på en assist fra Kevin Hayes. Det var også stillingen etter første periode.

I andre periode var Canadiens' Tomas Tatar frampå igjen og sendte bortelaget tilbake i ledelsen. Knapt to minutter senere la Max Domi på til 3–1. Til tross for at Canadiens sto for scoringene, var det en jevnspilt periode. Drøyt to minutter før perioden var over reduserte da også Tony DaAngelo for New York-laget, til 2–3.

I tredje periode fikk Rangers bedre uttelling. Først utlignet Pavel Butsjnevitsj nesten halvveis ut i perioden. I kampens sluttminutter viste Rangers muskler. Scoringer av Neil Pionk og Mika Zibanejad sørget for jubel blant de fremmøtte tilskuerne i Madison Square Garden.