FORTSETTER: Franck Boli har forpliktet seg til Stabæk.
FORTSETTER: Franck Boli har forpliktet seg til Stabæk. Foto: Pedersen, Terje

Eliteseriens toppscorer forlenget med Stabæk

Stabæk ligger på nedrykksplass i Eliteserien fotball to runder før slutt, men seriens toppscorer Franck Boli signerte tirsdag en ny kontrakt til sommeren 2021.

Det melder Stabæk på sitt nettsted.

– Jeg er takknemlig for alt denne klubben har gjort for meg. Stabæk var der da jeg trengte det som mest, da jeg var skadet og trengte en klubb. Ingen vil signere en langtidsskadet spiller, men Stabæk hentet meg hjem. Det er jeg evig takknemlig for, og dette er min måte å betale tilbake på, sier han til Stabak.no.

Tross lagets problemer er Boli eliteseriens toppscorer med 15 mål.

Stabæks sportssjef Inge André Olsen er strålende fornøyd med at ivorianeren har forlenget. Den gamle kontrakten gjaldt ut 2019-sesongen, den nye altså halvannet år lenger.

– Midt i en tøff nedrykkskamp velger Eliteseriens toppscorer å forlenge kontrakten med klubben. Det er et sterkt signal fra Franck, som viser en bunnløs lojalitet og tro på prosjektet vårt, sier sportssjefen.

– Frank har vært lysende i sommer og høst. Jeg har aldri sett ham bedre, og det blir spennende å følge ham i fortsettelsen.

Stabæk på nedrykksplass har tre poeng opp til Lillestrøm på kvalifiseringsplassen. Bærumslaget møter Odd borte og Strømsgodset hjemme i sine siste kamper.

(©NTB)