Omstridt stortalent så ut til å bli helt – så dukket Icardi opp

– Det er så mot spillets gang, sier TV 2s fotballekspert Brede Hangeland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inter - Barcelona 1-1

​Se utligningen i videovinduet øverst!

Barcelona er videre til åttedelsfinalen i Champions League med 1-1 borte mot Inter, men de hadde målsjanser til å vinne stort.

Barcelona sløste med mulighetene, men sju minutter før full tid så Malcom ut til å bli helten for Barcelona med sin første scoring siden overgangen fra Bordeaux i sommer.

Det brasilianske stortalentet så ut til å være klar for Roma i sommer, men gjorde helomvending og gikk i stedet til Barcelona.

Overgangskaoset fikk Roma til å rase og truet med å gå rettens vei, men Barcelona har ikke fått mye av glede av 21-åringen ennå. Han har slitt stort med å få spilletid.

Men bare fire minutter senere dukket Mauro Icardi opp. Inters kaptein holdt Barcelona-spillerne unna og satte inn 1-1, som ble sluttresultatet på Giuseppe Meazza i Milano.

– Det er så mot spillets gang. Det er så italiensk som det kan få blitt, det der, sa TV 2s fotballekspert Brede Hangeland etter utligningsmålet.

Barcelona topper gruppen med ti poeng og er videre, mens Inter følger på andreplass med sju poeng. Tottenham, som snudde til 2-1-seier mot PSV, følger på tredjeplass med fire poeng. PSV er sist med ett poeng.

Barcelona bombarderte 16-meteren til Inter og hadde en rekke enorme muligheter. Luis Suárez skapte de fleste av Barcelonas muligheter.

– Det er som å se en håndballkamp. Inter står og tar imot, sier TV 2s fotballekspert Brede Hangeland i FotballXtra Europa.

– Det er smått utrolig at Barcelona ikke har scoret. De har vært fullstendig dominerende. Luis Suárez kunne alene hatt tre-fire mål, sa Hangeland.​