USIKKER: Romelu Lukaku sliter med en skade.
USIKKER: Romelu Lukaku sliter med en skade. Foto: Peter Powell

Lukaku kan miste kampen mot City

Manchester Uniteds stjernespiss mister definitivt møtet med Juventus i Torino.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se United mot City på TV 2 Sport Premium og Sumo søndag kl. 17.30.

Manchester United-manager José Mourinho bekreftet på tirsdagens pressekonferanse før bortekampen mot Juventus onsdag at Romelu Lukaku mister kampen i Torino.

I tillegg er han usikker til søndagens gigantoppgjør mot Manchester City.

Manchester United står med kun fire poeng etter tre kamper i Champions League. De er nummer åtte i Premier League med ni poeng opp til serieleder og byrival City.

– Morgendagens kamp er stor nok til ikke å tenke på neste kamp. Den er stor nok til kun å snakke om Juventus. Den er ikke avgjørende for oss. Kampene mot Young Boys og Valancia avgjør hvem som tar andreplass, sier Mourinho.

– Vi ønsker selvsagt å vinne kampen. Vi er nødt til å spille og vi ønsker å spille kampen veldig, veldig mye. Den beste læringen for lag er å spille mot virkelige topplag, men det betyr ikke mye for utfallet hva som skjer her. Det er to kamper til vi skal kjempe om videre spill i Champions League, fortsetter portugiseren.

Lukaku ble vraket til kampen mot Everton, men det var ventet at belgieren skulle være tilbake mot Bournemouth. Fredag ble han skadet på trening.

José Mourinho opplyste at det var en muskelskade før 2-1-seieren mot Bournemouth, men han har siden vært sparsommelig med opplysningene.

Lukaku har scoret fire mål i Premier League denne sesongen, men har blitt kritisert. I 0-1-tapet for Juventus slet han med å sette sitt preg på kampen og få dager senere valgte altså Mourinho å utelate ham mot Everton.

Alexis Sánchez startet på topp mot Bournemouth, men det var innbytter Marcus Rashford som kom inn og satte inn seiersmålet.