DRO TIL KØBENHAVN: Nora Mørk dro til København for å være med tvillingsøster Thea før tirsdagens landslagsuttak.
DRO TIL KØBENHAVN: Nora Mørk dro til København for å være med tvillingsøster Thea før tirsdagens landslagsuttak. Foto: Hagen, Fredrik

ble overrasket før uttaket:

– Nora ville ikke at jeg skulle være alene

Thea Mørk fikk besøk av tvillingsøster Nora før landslagsuttaket.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tvillingene Mørk har hatt en drøm om å få spille på landslaget sammen, men når Thea endelig fikk muligheten er Nora skadet.

Men mandag kveld dukket Nora opp på overraskende besøk hos Thea i København, der hun nå spiller etter mange sesonger i Larvik.

– Det var overraskende og veldig hyggelig. Nora ville ikke at jeg skulle være alene uansett hva resultatet ble, forteller Thea Mørk til TV 2.

Det gjorde alt mye bedre for meg, og det er nesten Nora som er mest glad for dette. Hun er nesten mer glad enn meg selv, og jeg er overlykkelig.

Mens Nora Mørk har hatt stor suksess på landslaget har søster Thea måtte følge med fra sidelinjen.

Tre korsbåndskader har ødelagt mye. At skulderen har vært ute av ledd fire ganger har ikke hjulpet.. I tillegg har Thea hatt mange mindre skader.

Dette var en etterlengtet mesterskapsdebut.

STØTTER: Nora Mørk må nøye seg med å heie på tvillingsøster Thea i EM.
STØTTER: Nora Mørk må nøye seg med å heie på tvillingsøster Thea i EM. Foto: JON OLAV NESVOLD

– Jeg trodde det nesten ikke da jeg fikk telefonen. For meg er det en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er fantastisk glad og gleder meg enormt mye til EM!

Mørk blir venstrekant sammen med Sanna Solberg. Det førte til at Camilla Herrem, som har tolv mesterskap på rad, ikke rakk EM etter fødselen i sommer.

– Jeg følte at dette var min største sjanse til nå. Jeg har endelig hatt et helt år skadefri. Konkurransen om plassen er kjempestor så jeg er veldig takknemlig for å få være med.

– Nå er jeg bare kjempeglad og har lyst til å gjøre det bra med laget. Jeg skal være en god lagspiller, sier Thea Mørk.​