Andrea Badendyck (23) avslører sannheten bak spekulasjonene

OPERAHUSET, OSLO (TV 2): Bloggeren ble ikke overrasket da hun hørte at Farmen-deltageren var betatt av henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Andrea Badendyck er en av de mest omdiskuterte personene på Farmen denne sesongen.

Overskriftene har ikke blitt færre etter at det har oppstått noe som kan ligne et trekantdrama rundt henne, der de to Farmen-profilene Nikolai Aspen og Paal Nygård er involvert.

Aspen sa til God kveld Norge tidligere i uka at han var betatt av henne.

Badendyck la selv ut et bilde på Instagram av Nygård. Da gikk Farmen-fansen amok, og bildet ble brukt av flere store norske medier som bensin på bålet.

At romanseryktene florer i sosiale medier og på avisforsider, overrasker ikke 23-åringen.

– Jeg er så vant til at folk skriver om meg, at jeg ikke blir overrasket. Jeg skjønte også at Nikolai var betatt av meg inne på gården, så det overrasket meg heller ikke, sier hun lattermildt.

Snakker mye med gutta

Da TV 2 møtte toppbloggeren på Operahuset i Oslo for en liten prat, fortalte hun at både Nygård og Aspen har blitt omgangsvenner.

– Jeg snakker daglig med begge to. Vi møtes ganske ofte alle sammen, sier hun og forklarer at hun også har kontakt med Farmen-damene.

Faktisk kom hun nesten rett fra Gran Canaria da vi møtte henne, der hadde hun vært på ferie med jentene fra gården.

– Jeg er kresen

Badendyck forteller at Paal Nygård hadde kjæreste da Farmen ble spilt inn, og at det derfor naturligvis ikke vokste frem noen følelser. Likevel har flere medier spekulert i om det ble søt musikk da deltagerne var tilbake i hovedstaden.

– Jeg vet ikke, jeg, hvorfor det ikke kunne blitt noe der. Jeg er vel kresen, kanskje. Det er fine gutter, men... Jeg har jo ikke vært i et forhold på fire år. Det var ikke stemning for noe romantisk på gården. Man er skitten, lukter vondt, ja, nei.

Heller ikke Nikolai Aspen har klart å kapre Oslo-jenta.

– Han la ikke skjul på at han var litt keen inne på gården, men vi er bare venner, sier hun, og røper at hun ikke har snakket med tromsøværingen om at han har følelser for henne.

Badendyck kan forøvrig avsløre at hun er singel, og at hun bare får en større og større liste med kriterier som en eventuell beiler må oppfylle.