Slik reagerte Thomas på å bli vraket av Jakten-Gudrun

– Det var trist at hun ikke trodde at jeg kunne slå rot på gården, sier Thomas til TV 2.

Thomas «Dansken» Kongstad (40) ble i mandagens program av Jakten på kjærligheten vraket av Gudrun Austli (38), som valgte frieren Vegar Valbø (31) fra Drangedal.

Usikker frier

Gudrun har flørtet og delt ut saftige kyss til både Vegar og Thomas i høst, men valget ble som Thomas hadde forventet.

– Det var ingen overraskelse fra min side, jeg visste fra starten at valget ville være Vegar. Men hun så helt tydelig de verdiene jeg hadde, siden valget ble så vanskelig. Det var trist at hun ikke hadde tro på at jeg kunne slå rot på gården, sier Thomas til TV 2.

KJÆRESTER: Gudrun Austli valgte Vegar Valbø i sitt siste valg i Jakten på kjærligheten. Foto: TV 2.
KJÆRESTER: Gudrun Austli valgte Vegar Valbø i sitt siste valg i Jakten på kjærligheten. Foto: TV 2.

Vraket Thomas

Det ble et svært følelsesladet øyeblikk da Gudrun fortalte Thomas om sine følelser og tanker videre om de to i programmet. Hun fortalte at hun ikke turte å satse på de to til tross for god kjemi.

– Jeg synes at du er en herlig fyr og du er egentlig alt jeg ser etter, men jeg er redd for om du trives her på gården i lengden, sa Gudrun og sendte Thomas ut av programmet.

Frieri og god respons

Etter programmet ble sendt har Thomas fått masse respons fra TV-seerne og mange mener at Gudrun valgte feil. Han har i tillegg fått endel frierier.

– Hvor veien går videre for meg vil tiden vise. Man skal aldri glemme at kjærligheten kan ramme når man minst forventer det og fra steder du ikke tenkte var mulig, sier Thomas.