Johansen på sisteplass etter Fulhams åttende tap

Stefan Johansen var benket fra start nok en gang da Fulham mandag sank til bunns på Premier League-tabellen. Huddersfield vant 1-0 hjemme.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst.

Christopher Schindler sto for målet, men Fulhams Timothy Fosu-Mensah ble kreditert selvmål i 1-0-seieren til Huddersfield.

Stefan Johansens manager, Slavisa Jokanovic, er under press etter at Fulham nå ligger på bunnen av tabellen med åtte tap på de første elleve kampene.

– Dette er jobben min. Jeg vet dette er en situasjon der mye kan skje, men det er uten for min kontroll. Jeg følger min plan og jobber med laget. Jeg må finne løsningen så kan andre personer, om de ønsker å mene noe, si det de vil, sier Jokanovic til BBC etter kampen.

– Vi er skuffet over at vi ikke spilte bra nok eller viste nok intensitet, spesielt i første omgang, fortsetter Fulham-manageren.

Johansen har startet tre ganger i serien denne høsten. En av disse var i 2-4-tapet borte mot svake Cardiff for tre kamper siden. Mandag kom han inn som Fulhams tredje bytte etter 65 minutter. Nordmannen hadde to-tre friske offensive involveringer.

Huddersfield sto uten seier i PL-sammenheng denne høsten før triumfen mandag. Fulham har bare tatt fem poeng av 33 mulig denne sesongen, og med åtte tap og 29 baklengsmål allerede ser det ut til å bli en desperat kamp for å overleve for laget til Johansen.

Og om noen dager kan det bli virkelig hett rundt ørene på Fulham i bortekampen mot Liverpool.

Huddersfield har en mer overkommelig oppgave hjemme mot West Ham.