TILBAKE I RINGEN: Floyd Mayweather gjør comeback.
TILBAKE I RINGEN: Floyd Mayweather gjør comeback. Foto: Issei Kato

Dropper McGregor – gjør comeback mot japansk kickbokser

Boksestjernen Floyd Mayweather har blitt 41 år, men føler seg ikke ferdig med å dele ut slag. Nyttårsaften gjør han comeback mot en japansk kickbokser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

41-åringens comeback skjer nyttårsaften mot 20 år gamle Tenshin Nasukawa.

– Jeg vil gi folket det de vil ha: blod, svette og tårer, sa Mayweather på en pressekonferanse i Tokyo.

Det er 15 måneder han sist var i ringen. Den gang beseiret han MMA-stjernen Connor McGregor, og tok sin seier nummer 50.

I den japanske byen Saitama skal han kjempe mot Tenshin Nasukawa, som også har flørtet med MMA. I MMA har japaneren fire seiere, mens han har gjort rent bord i kickboksing og står med 27 strake.

Det er ikke kjent om det er snakk om en boksekamp eller MMA-kamp, men blir det boksing vil det i så fall bli japanerens første.

Nasukawa er bare 20 år gammel, og har fortsatt til gode å tape en kamp. Han har imidlertid aldri gått en ren boksekamp.

– Han er ung og ubeseiret, så det er tydelig at han gjør noe riktig, sa Mayweather.

– Jeg er sikker på at han kommer til å skape en del spenning. Det har alltid vært et mål for meg å komme meg ut av USA for å vise mitt talent, la han til.

Mayweather har tidligere flørtet med tanken om en returkamp mot McGregor. Han skal også ha vurdert en kamp mot russiske Khabib Nurmagomedov.​

– Jeg var overrasket over å bli spurt, men jeg var aldri i tvil. Dette blir det største øyeblikket i mitt liv, sier Nasukawa.

(©NTB)