Mann ranet og stukket med knust flaske

Politiet jakter to personer etter at en mann ble slått med flaske i hodet for så å bli stukket med knust glass i armen og ranet i Vaterlandsparken i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fornærmede er tyveårene, og blødde kraftig fra hodet og har fått en stor fleng i armen. Han ble tatt hånd om av ambulanse på stedet, og så kjørt til legevakta for nærmere undersøkelser.

– Vi fikk melding om et slagsmål mellom tre personer. Vi kom raskt til stedet, men da hadde de mistenkte løpt vekk, sier Christian Krohn Engeseth, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet fikk inn meldingen 14.52, og like før 18.00 var de mistenkte fortsatt på frifot.

– Anmeldelsen gjelder ran på offentlig sted. Det er fortsatt usikkert hva de har fått med seg etter hendelsen, sier Rune Ullsand, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til TV 2.

De to mistenkte skal være to menn, en mann i 20-årene, samt en litt eldre. De hadde lange mørke jakker og skal være mørke i huden, opplyser politiet.

– Vi har ikke kontroll på de mistenkte ennå, vi søker fortsatt etter den beskrivelsen som vi har på de to. Saken vil gå over i en etterforskingsfase etter hvert , forteller Ullsand videre.