City-reservene lekte seg videre, men De Bruyne skadd

De fleste Manchester City-stjernene fikk fri i ligacupkampen mot Fulham, men klubbens unge talenter viste seg fram i 2-0-seieren. Kevin De Bruyne ble skadd.

Se høydepunkter i Sportsnyhetene øverst!

De Bruyne, som er tilbake etter et langvarig skadeopphold, haltet av banen i sluttminuttene med det som kan være en ny kneskade. Han slo seg da Fulham-forsvarer Timothy Fosu-Mensah landet oppå ham etter en duell.

– Han sjekkes av legene nå. Jeg vet ennå ikke om det er ingenting eller noe alvorlig, sa manager Pep Guardiola etter kampen.

– I dag så vi den Kevin vi kjenner. Han var involvert i mye både offensivt og defensivt. Jeg håper virkelig at det som skjedde mot slutten ikke er alvorlig.

Den spanske 19-åringen Brahim Diaz scoret en gang i hver omgang da tittelforsvareren tok seg til kvartfinale på overbevisende vis. Han fikk stående applaus da han ble byttet ut i det 78. minutt.

Det første målet til Diaz var noe heldig, da hans skudd endret retning på Fulham-spiss Aleksandar Mitrovic og utmanøvrerte keeper Sergio Rico.

Diaz doblet ledelsen i det 65. minutt da han satte inn stolpereturen etter en avslutning fra Gabriel Jesus. Målene var hans to første for førstelaget.

Manchester City var overlegen og kunne vunnet mye mer. Motstander i kvartfinalen rett før jul bli Leicester eller Southampton. Deres kamp i åttedelsfinalen ble utsatt på grunn av helikopterulykken som kostet Leicester-eier Vichai Srivaddhanaprabha livet.

Stefan Johansen var ikke i Fulhams kamptropp torsdag.

(©NTB)