Må spille 4. divisjonskamp om igjen etter grov dommerfeil

Skjold-trener kaller avgjørelsen feig.

KONTROVERSIELL KAMPAVSLUTNING: Skjold kunne juble for seier minutter etter at dommeren blåste av kampen på stillingen 1-1. Foto: Alf-Einar Kvalavåg/Tysvær Bygdeblad

Skjold slo Hana 2-1 i en høydramatisk kamp for drøyt to uker siden.På stillingen 1-1 på overtid blåste dommeren av kampen. Da hadde det nettopp vært en svært omdiskutert situasjon foran Hana-målet.Skjold-spillerne mente at ballen hadde vært inne etter en dødball. Hana-spillerne var av en annen oppfatning.Dommeren blåste av kampen, men etter å ha rådført seg med assistentdommeren valgte han likevel å godkjenne målet.Hana protesterte, og