HAR GITT BESKJED: Ifølge spansk avis ønsker Real Madrid-stjernene gamletreneren tilbake til Bernabeu.
HAR GITT BESKJED: Ifølge spansk avis ønsker Real Madrid-stjernene gamletreneren tilbake til Bernabeu. Foto: Javier Soriano

Hevder Real Madrid-stjernene har gitt beskjed om hvem de ønsker som ny trener

Antonio Conte skal ikke være ønsket som ny hovedtrener for Real Madrid av spillerne selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld ble Santiago Solari forfremmet fra sin rolle som trener for Reals B-lag (Castilla) og utpekt som ny hovedtrener på Bernabeu etter at Julen Lopetegui fikk sparken.

Men det er er lite trolig at vikaren Santiago Solari blir permanent hovedtrener i Real Madrid.

Nå hevder den spanske avisen Sport at Real Madrid-stjernene skal ha gitt beskjed til klubbpresident Florentino Pérez om hvem de ønsker seg som ny hovedtrener.

Ifølge Sport ønsker Real Madrid-stjernene seg Zinedine Zidane tilbake på trenerbenken kun noen måneder etter at franskmannen ga seg i klubben.

ØNSKET TILBAKE: Spansk avis hevder spillerne ønsker at Zinedine Zidane kommer tilbake som trener.
ØNSKET TILBAKE: Spansk avis hevder spillerne ønsker at Zinedine Zidane kommer tilbake som trener. Foto: Filippo Monteforte

Zidane sluttet som Real Madrid-trener i sommer etter å ha ledet klubben til tre strake Champions League-titler.

– Etter at Julen Lopetegui ga seg, og til tross for rapportene om at Antonio Conte er favoritt til å bli ny hovedtrener, ønsker spillerne seg at Zidane kommer tilbake som trener, konstaterer Sport.

– Conte er ikke spillernes favoritt
Det har lenge vært kjent at Conte ikke skal være spillernes førstevalg.

Klubbkaptein Sergio Ramos uttalte seg nylig kritisk til en eventuell ansettelse av italieneren, ifølge The Daily Mail.

– Respekt er noe man må gjøre seg fortjent til å få, og ikke noe man kan bli pålagt, svarte Ramos da han fikk spørsmål om hva han tenkte om at Conte – som er kjent for å være knallhard med spillerne – som ny trener.

Tidligere Everton og Wigan-manager Roberto Martinez nevnes også i spanske tabloider som en kandidat til jobben som ny trener i Real Madrid. Han er for øyeblikket landslagssjef for Belgia, og tok nasjonen til semifinalen i sommerens VM i Russland.

Vikaren vil ha jobben permanent
Vikaren Santiago Solari har samtidig gjort det klart at han ønsker seg jobben som hovedtrener i Real Madrid permanent.

– Jeg er veldig positiv når jeg påtar meg noe. Jeg skal gjøre alt jeg kan. Det er en fantastisk mulighet i en fantastisk klubb. Det sier jeg ikke bare fordi jeg nå er hovedtrener for førstelaget. Jeg har vært her med andre lag, og jeg har spilt her og svettet i drakta for denne klubben, sa Solari tirsdag.

Julen Lopetegui fikk under fem måneder som Real Madrid-trener. Den tidligere målvakten måtte gå etter søndagens 1-5-tap mot Barcelona i El Clásico. Det var storklubbens tredje strake ligatap og dens fjerde på fem kamper.